Ilyenek vagyunk mi
Download
1 / 41

Ilyenek vagyunk mi… - PowerPoint PPT Presentation


 • 77 Views
 • Uploaded on
 • Presentation posted in: General

Ilyenek vagyunk mi…. 5/B OSZTÁLY. A mi kis osztályunk szereti és segíti egymást. Az új tanulóknak mindig segítünk beilleszkedni és barátokat szerezni. Az osztály képviselőink: Harkabusz Fanni, Ács Fanni, Matula Bálint és Székely István.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha

Download Presentation

Ilyenek vagyunk mi…

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Ilyenek vagyunk mi

5/B OSZTLY


A mi kis osztlyunk szereti s segti egymst.

Az j tanulknak mindig segtnk beilleszkedni s bartokat szerezni. Az osztly kpviselink:

Harkabusz Fanni, cs Fanni, Matula Blint s Szkely Istvn.

Az osztlyban van kt rajzmvsz, Hajba Bianka s Borsos Klaudia


Az osztlyban van egy olyan gyerek, aki mr els ta kiemelked teljestmnyt nyjt. t Ferencz Patrikanak hvjk kitn tanul s tbb versenyt is megnyert. Az osztlyban a legszebben r Csuks Nikolett, tbb szprversenyen indult. Az osztlyban mindenki j valamiben. Sokan jrnak egyesletbe sportolni s vannak akik hangszeren jtszanak.


A mi osztlyfnknk Farkasn Balogh va, akit az egsz osztly szeret. Mikor feljttnk fels tagozatba, kedves s trelmes volt velnk. sok helyre elvitt minket, ezekbl egy prat fogok most felsorolni. Szerintem mgis elszr a Krolyi Fesztivllal kezdem, ahol kt darabot adtunk el. Egy magyart s egy angolt.


Krolyi Fesztivl

A magyar darab cme Segtsg ember! volt, amelyben rengeteg llat s egy csintalan kisfi szerepelt. Az osztly sszes tagja kapott szerepet. Az angol darab cme: Hause ghost. Ebben is mindenki szerepelt.

Volt egy idszak amikor megviseltek minket a prbk,de a fesztivlon mindenki llva tapsolt neknk. Ez nagyon nagy lmny volt szmunkra!


Osztlyprogramok

 • Nagyon tetszett neknk mg a 3D mozi, ahol megrinthettk a filmbeli szereplket. Egy termszetfilmet nztnk meg.

 • Voltunk mg a Planetriumba, ahol elszr a kpeket s a kis szobrokat nztk meg. Aztn bementnk a terembe, ahol egy kicsit knyelmetlen szkbe kellett belni. Az tetszett neknk a legjobban, hogy gy bntak velnk, mintha tnyleg rhajban lnnk.

 • Az osztlykarcsony is nagyon jl sikerlt, mr rnk esteledett, de mg akkor sem volt kedvnk hazamenni


Vrosismereti sta


ERDEI ISKOLA

 • Erdei tborban is voltunk, ahol nagyon jl reztk magunkat a sok program miatt.

 • Ebben az vben sokat fagyiztunk kzsen.

 • Ktszer elltogattunk az llatszigetre is.

  Ahov tdikbe nem jutottunk el oda hatodik osztly velejn elmegynk.


Kedves Naplm!

Sok meslni valm van szmodra: ma van az erdei tbor els napja. Reggel, lmosan kikecmeregtem az gybl, de eszembe jutott valami: Ma megynk Znkra! Mris jobb kedvem lett! A vonaton mindenki flszabadult: vgre szlk nlkl!(Igaz ott van va nni.) tkzben megismerkedtnk a balatoni tj szpsgvel. Mikor odartnk: elfoglaltuk a szllsunkat. Mivel vacsorig nem tudtunk mit csinlni, gy elmentnk krl nzni. A Balaton partjn is voltunk! Utna vacsorzni mentnk. Utna csillagvadszatot jtszottunk volna, de estre rossz lett az id, gy elmaradt. Holnap is beszmolok mi trtnt.

 • Szia!!!

  Lrnt bcsi reggeli trombitlsa, megviselte lmunkat. De erre legalbb mindenki kiugrott az gybl. Utna jtt a reggeli torna. Mikor lefutottuk a tvot, elmentnk reggelizni. Minden osztlynak volt egy adott programja. MI elsnek a nvnytant kaptuk. Sok rdekes nvnnyel ismerkedtnk meg. Ksbb, balatoni tjkpet festettnk. Krrr!- szl a has, gy ht jhet az ebd. Mikor teleettk magunkat, dlutni trzsra mentnk. Ktszer is eltvedtnk,(knos) de mindig segtett valaki visszatrni a j tra. Mikor megrkeztnk a templomromhoz, a szp plet lttn rjttnk, megrte a sok sta. Mire visszartnk s vacsorztunk, alig brtunk megmozdulni. De ez mg semmi. Utna jtt a csarnokban a sport. Ksbb, mikor a szllshelyre rtnk, mindenki kidlt. Nemsokra takarod.

  Pusz!!!


A reggel ugyan gy kezddtt, mint a tbbi. Ma trzni mentnk. A busz, reggeli utn mr vrt minket. Sok helyen voltunk. Bejrtuk Tapolca belvrost, s jrtunk a tavasbarlangjba. Itt mg soha senki se jrt, ezrt nagy lvezet volt a szmunkra. n mondom, jobb volt, mint a hullmvast. Minden evezsnl azt hittk, hogy beleesnk a vzbe. Utna elmentnk egy Afrikai Mzeumba s- llatkertbe. Sok des teremtnnyel ismerkedtnk meg. Kvetkez helysznnk egy vrrom volt, ahonnan gynyr kilts nylik a balatoni tjra. Kirndulsunk utols helyszne, Badacsonynl a Balaton partja volt, ahol a vz des illatt lvezhettk. A busz visszavitt minket a szllshelynkre, ahol rgtn megvacsorztunk. Este tbortz volt tanr-dik meccs. Nagyon lveztk ezt a napot!

Szia!!!

Ma reggel is, mint mindig reggeli futssal kezddtt a nap. Azutn elmentnk reggelizni s ott megkaptuk a hideg ennivalt ebdre azrt, mert ma elmentnk Balatonfredre. Ott voltunk cskolom vonatozni, vitorlzni, fagyizni. Egyszval jl reztk magunkat.

Na pusz,pusz!


Ma pnteken mr nem volt reggeli futs!(vgre)

Az volt ma a dolgunk, hogy sszepakoljuk a csomagjainkat. Elmentnk ebdelni s utna volt a djkioszt. Nagyon eredmnyes lett az osztlyunk. Az ajndkok gumicukrok s oklevelek voltak. A djkioszt utn elindultunk haza egy emeletes busszal. 3 rs volt az t s aztn hip-hop gyorsan otthon is lettnk. Szerintem ez alatt a ht alatt mindenki nagyon jl rezte magt!

Na, n megyek, Pux!

cs Fanni, Harkabusz Fanni


Hlgykoszor


A hajn


A maszjoknl


Az llatszigetre tbbszr elltogattunk ebben a tanvben.

Nlunk tbben is vgeznek nkntes munkt!


llatsziget, Lubicval


Gazdira vrva


A kis kutyaklykk


 • Az idn a paprgyjtsen 12-bl hatodikok lettnk. Szerintem ez nagyon j eredmny, jvre gyesebbek lesznk.

 • Az ves munknkat sok tanr segtette, amit nagyon ksznnk nekik.

  Kurmai Kitti


5.b

A legjobb osztlykzssg plyzat

2009

Horvth Patrcia, Ferencz Patrik


Mi azrt szeretnnk megnyerni a legjobb osztlykzssg vndorserleget,mert a mi osztlyunk mindig s mindenben sszetart s mindig szmthatunk egymsra, akkor is, ha ppen nem bartok. Hozznk minden vben jttek j gyerekek. Az osztly mindig segt nekik beilleszkedni. gy tudnak j bartokat szerezni . A Krolyi-fesztivlon is mindenki rszvett a Segtsg ember cm darabban,ami nagyon jl sikerlt,s mindenki nagyon lvezte . Ennek megnneplsre elmentnk a Horvth cukrszdba s az egsz osztly fagyizott. Mivel 5.-ben egy teljesen j osztlytermet, osztlyfnkt s tanrokat kaptunk,gy egy kicsit nehz volt egyszerre mindent megszokni,de sikerlt. Az egyik fi, aki sokat szokott veszekedni, t akart menni a c osztlyba,de mi megmondtuk neki,hogy igaz,hogy nha szoktunk veszekedni,de attl mg is az osztlyhoz tartozik. Ezutn mindenki prblt bartkozni vele s is velnk. Egyszer az egyik lny beteg lett s lemaradt matekbl. Tbben is jelentkeztnk, hogy segtnk neki, gy tudta ptolni a lemaradst s j dolgozatot rt. va nni is nagyon megdicsrt ezrt minket. Voltunk planetriumban, ami nagyon rdekes volt. Mentnk 3d-s moziba, ami nagyon lvezetes volt. prilisban mentnk egy vrosismereti stra ahol megismertk a vrosligetet. Mjusban elmentnk erdei iskolba, ahol sznes programokat rendeztek neknk. A reggeli futsnl senki sem nyafogott, st volt olyan, aki tbbszr futott. Voltak olyanok, akik biztattk a msikat a futsban. Mindenki beleadott mindent az osztlyrt. Ennek ksznheten a mi osztlyunk futott a legtbbet s ezrt ajndkot is kaptunk, amit igazsgosan elosztottunk az osztly kztt. Itt mindenki nagyon jl rezte magt. A sportnapon eredmnyesek voltunk, mert sszetartottunk. Igaz nha szoktunk veszekedni, de mindig el tudjuk simtani. Br mg csak 5.- esek vagyunk igyeksznk,hogy 8. osztlyra mg jobb kzssg legynk. Kvnom az osztlyomnak, hogy 12 vfolyamon keresztl maradjunk egytt,mert nagyon j kzssg vagyunk.

Nagyon szeretnnk elnyerni a vndorserleget, mert gy rezzk,hogy rszolgltunk.

5.b osztly


Az osztly tanuli:

cs Fanni

Abu Alhuda Walid

Alfldi Cintia

Boros Enik

Borsos Klaudia

Csuks Nikolett

Donk Kevin

Ferencz Patrik

Hajba Bianka

Hajdu Mrton

Harkabusz Fanni

Hidvgi Vivien

Horvth Patrcia

Kalinovits Sndor

Karbunrin Alexandra

Kovcs Dolresz

Kurmai Kitti

Lhrt Dvid

Lrnt Zsuzsanna

Matula Blint

Nagy Petra

Pap Gbor

Schnwiesner dm

Szab Orsolya

Schild Nikoletta

Szsz Kristf

Szkely Istvn


Tanraink:

va nni

Bogi nni

Mrta nni

Csilla nni

Mariann nni

Rita nni

Kriszta nni

Lajos bcsi

Gyula bcsi

Tams bcsi

Misi bcsi

Istvn bcsi ( aki nem sokig tantott minket)

Lrnt bcsi


ad
 • Login