Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at hol...
Download
1 / 8

- Hallo! – hvisker et barn. - PowerPoint PPT Presentation


  • 132 Views
  • Uploaded on

Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte…. - Hallo! – hvisker et barn. - Hallo. Er din far hjemme?.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' - Hallo! – hvisker et barn.' - toviel


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….


- Hallo! – hvisker et barn. underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….

- Hallo. Er din far hjemme?

- Det er han... – hvisker barnet.

- Må jeg tale med ham?

- Nej, svarer den unge mand.


Noget irriteret forsøger chefen at få en voksen i tale: underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….

- Din mor da? Er hun hjemme?

- Ja

- Må jeg få lov til at tale med hende?

- Nej. Hun er optaget.


- Er der nogen andre? underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….

- Jo... - (hvisker).

- Hvem?

- Politiet.

En forvirret chef:

- Hvad gør politiet der?


- Han taler med far og mor og brandmanden. underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….

Chefen hører et meget højt bulder i baggrunden og spørger:

- Hvad er det for en larm og uvæsen?


  • En helikopter. underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….

  • - En helikopter?

  • Ja. Et eftersøgningshold.

  • - Jamen, hvad er der sket?

En fnisende stemme hvisker:


"- De leder efter mig !!!" ... underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….


Se flere sjove dias-show underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop skal begynde . Chefen bestemmer sig for at ringe hjem til den ansatte….

Du finder dem

hos

www.mander.dk


ad