LA DIVISIÓ PER BARRIS DEL POBLE
Download
1 / 5

LA DIVISIÓ PER BARRIS DEL POBLE (un consens entre polítics, tècnics i ciutadans) - PowerPoint PPT Presentation


  • 85 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

LA DIVISIÓ PER BARRIS DEL POBLE (un consens entre polítics, tècnics i ciutadans). Arbúcies, febrer de 2007. R esultats del procés La divisió territorial. GRANS CRITERIS QUE HAN DE GUIAR LA DIVISIÓ TERRITORIAL PER BARRIS DEL POBLE. No podem crear un excés de barris (entre 4 i 5)

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha

Download Presentation

LA DIVISIÓ PER BARRIS DEL POBLE (un consens entre polítics, tècnics i ciutadans)

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


LA DIVISIÓ PER BARRIS DEL POBLE (un consens entre polítics, tècnics i ciutadans)

Arbúcies, febrer de 2007


Resultats del procés

La divisió territorial

GRANS CRITERIS QUE HAN DE GUIAR LA DIVISIÓ TERRITORIAL PER BARRIS DEL POBLE

  • No podem crear un excés de barris (entre 4 i 5)

  • Cal que tothom que viu o viurà (a mig termini) al terme municipal d’arbúcies quedi integrat dins d’aquestes estructures (urbanitzacions, nuclis disseminats i zones de nova urbanització).

  • Cal que la divisió territorial es faci seguint criteris d’igualtat i cohesió social.

DIAGNÒSTIC PARTICIPATIU PER A LA CREACIÓ DE LES TAULES DE BARRI · Ajuntament d’Arbúcies · Informe Executiu –febrer de 2007


A) Barri I: Zona del Camp de l’Oliver

Aquesta zona integra la urbanització el Palau, la Joia del Montseny, la zona de Can Pons, la zona esportiva municipal i “el barri” del Camp de l’Oliver fins la pujada de Can Cinto i la bassa de la Farga, tallant pel carrer Segimon Folgueroles a l’altura del carrer de la Farga i delimitant a la zona sud est amb la urbanització del Sagrat Cor (la qual no queda inclosa).

B) Barri II: Zona de la Plaça, la Carretera, el Sorrall i la plaça de la Solidaritat

El límit nord d’aquesta zona queda delimitat per la riera d’Arbúcies. La delimitació per la zona oest ve donada pel carrer Segimon Folgueroles (inclòs) i el carrer Francesc Riumalló (inclòs). El carrer Germana assumpta i Sant Jaume (no inclòsos) la delimiten pel sud, mentre que la plaça de can Reus (inclòsa) i el passatge Palacagüina (inclòs) la delimiten per l’est.

C) Barri III: Zona del Castell

Aquest nucli territorial abarca la urbanització del Sagrat Cor en el seu límit pel sud oest i les urbanitzacions de La Plana I i II per l’extrem sud est . Els carrers Francesc Riumalló (no inclòs), Sant Jaume (inclòs) i Germana Assumpta (inclòs) la delimiten pel nord fins la plaça de can Reus (no inclosa)

Resultats del procés

La divisió territorial

DIAGNÒSTIC PARTICIPATIU PER A LA CREACIÓ DE LES TAULES DE BARRI · Ajuntament d’Arbúcies · Informe Executiu –febrer de 2007


Resultats del procés

La divisió territorial

D) Barri IV: Zona de Magnes

Aquesta zona territorial delimita per la part oest amb el barri del camp de l’Oliver i per la part sud amb la riera d’Arbúcies. Abarca la urbanització del Mirador pel nord i arriba, per la zona sud est fins al polígon industrial de cal Xic.

F) Barri V: Nuclis disseminats excepte Joanet

Aquesta zona territorial abarcaria tots els nuclis disseminats del terme municipal d’Arbúcies exepte el nucli de Joanet i les urbanitzacions més pròximes a l’àrea urbana del poble (Urbanització del Sagrat Cor, Urbanització La Plana I i II, Urbanització La Joia del Montseny, urbanització el Palau i Urbanització el Mirador) . En aquest sentit, l’àmbit territorial descrit coincideix amb una estructura de participació de caràcter també territorial ja existent, a saber, el Consell municipal de pagesia, el qual hauria d’adaptar la seva metodologia de funcionament a la reglamentació que es derivi d’aquesta diagnosi.

DIAGNÒSTIC PARTICIPATIU PER A LA CREACIÓ DE LES TAULES DE BARRI · Ajuntament d’Arbúcies · Informe Executiu –febrer de 2007


ad
  • Login