Http://www.pass4sureOfficial.com
Download
1 / 5

pass4sureOfficial - PowerPoint PPT Presentation


  • 47 Views
  • Uploaded on

http://www.pass4sureOfficial.com. 1T0-035. McAfee. McAfee Certified Intranet Defense Specialist. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1T0-035. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' pass4sureOfficial' - teddy


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

http://www.pass4sureOfficial.com

1T0-035

McAfee

McAfee Certified Intranet Defense Specialist

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1T0-035

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 1T0-035 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire McAfee certification.

If you use pass4sureofficial 1T0-035 Certification questions and answers, you will experience

actual 1T0-035 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our McAfee exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 1T0-035 exam. Every point from pass4sure

1T0-035 PDF, 1T0-035 review will help you take McAfee 1T0-035 exam much easier

and become McAfee certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial McAfee 1T0-035 course:

* Up-to-Date McAfee 1T0-035 questions taken from the real exam.

* 100% correct McAfee 1T0-035 answers you simply can't find in other 1T0-035 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 1T0-035 PDF.

* McAfee 1T0-035 brain dump free content featuring the real 1T0-035 test questions.

McAfee 1T0-035 certification exam is of core importance both in your Professional

life and McAfee certification path. With McAfee certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

McAfee 1T0-035 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass McAfee 1T0-035 certification test and career opportunities will be

open for you.


Question : 1

What range can you specify when choosing the CPU Utilization rating VirusScan 7.0 Enterprise?

A. 10% to 100%

B. 15% to 100%

C. 10% to 90%

D. 15% to 90%

Answer: A

Explanation:

Current release You can specify an allowable average percentage of CPU utilization for an on

demand scan. You can select from 10% to 100% utilization in increments of 10.

Question: 2

What functionality does the Virus Scan 7.0 Enterprise common Framework does provide?

A. Updating

B. Scheduling

C. An Agent

D. All of above

Answer: D

Explanation:

Common framework

A common core technologies architecture to allow different McAfee Security products to

share the same common components and code. The architecture for this is referred to as

the common framework. The Scheduler, Auto Update, and ePolicy Orchestrator agent

components are common components that are part of the common framework.

Question: 3

When you perform a replication task the contents of the master repository are mirror to local

repository True or False

Answer: A

Repository Replication server task

A task that updates global and Super Agent distributed repositories to maintain identical

copies of all packages in all branches that are in the master repository. You can also

update selected distributed repositories.

Question: 4

What Utility allow an administrator to reconfigure Virus Scan 7.0 Enterprise software package for

installation to another computer

A. ePolicy Orchestrator

B. McAfee Installation Design

Answer: B

Question: 5

Using MCDE 2000 database included with ePO server installation what is the estimated number

of month of data it can hold 5000 client

Page 1 of 41


A. 12 month

B. 15 month

C. 24 month

D. 30 month

Answer: C

Question: 6

System variable can now be use anywhere a path name can be entered?

True or False

A. True

B. False

Answer: A

Question: 7

How we keep ePO agent deployment size

A. 3KB

B. 750KB

C. 1.22 MG

D. 1.75 MG

Answer: B

Question: 8

How many Super Agent should be install on a subnet

A. Only one can reside on a subnet

B. More than 1 can reside on a subnet But only 1 is recommended

C. At least 2 to provide redundancy

D. No more than 2

Answer: C

Explanation:

Deploying Super Agents

Use this procedure to set the policy for Super Agents, and then deploy at least one to every

subnet on the network. We recommend that you deploy an additional Super Agent to each subnet

as a backup, because agents without an operating Super Agent on its subnet will not receive

notification of global updates.

Question: 9

Virus that is not platform specific but rather utilize common template, to infect and replicate, call

A. Java Virus

B. Macro virus??

C. Boot sector Virus

D. File infecting Virus

Answer: A

Question: 10

Correct method of sending a McAfee Virus sample is

Page 2 of 41


A. ZIP and Attached

B. Change file extension to .VIR

C. ZIP and password the file with password infected send as attachment to

[email protected]

D. Research

Answer: C

Question: 11

Which one of the following is not a function that can be perform by ePolicy Orchestrator on

NetWare server running ePO agent for Netware?

A. Generate coverage and Infection report- ã

B. Configure the Net Shield On-Access scanner and Alter manger policy- ã

C. Create and schedule on demand task that update DAT and engine update - ã

D. None of the above

Answer: D

Question: 12

A Child node may be the both child to another node and can be parent with child node under it

True or False

Answer: A

Question: 13

Which of the following feature is not new to Net Shield for Netware 4.6?

A. Session Stamping

B. Auto update over FTP

C. Integration to ePolicy Orchestrator

D. Supporting Symantec Multi processing (SMP)

Answer: D

Question: 14

If a Scan can not be aborted cleanly in Virus Scan 7.0 Enterprise McShield will Terminates &

restart and deferent message will be log True or False

Answer: A

Under Scan time, specify the maximum archive and scanning time, in seconds, for all files. If a

file takes longer than the specified time to scan, the scan stops cleanly and a message is logged.

If the scan cannot be stopped cleanly, it terminates and restarts, and a different message is

logged.

Question: 15

Default installation directory for Net Shield for Netware 4.6 is

A. SYS: McAfee \ Netshld

B. SYS: McAfee

C. SYS:

D. SYS:

Page 3 of 41


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA


ad