Http://www.pass4sureOfficial.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

pass4sureOfficial PowerPoint PPT Presentation


  • 65 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

http://www.pass4sureOfficial.com. 1T6-303. Network-General. TCP/IP Network Analysis and Troubleshooting. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1T6-303. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

Download Presentation

pass4sureOfficial

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Pass4sureofficial 5773129

http://www.pass4sureOfficial.com

1T6-303

Network-General

TCP/IP Network Analysis and Troubleshooting

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1T6-303

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 1T6-303 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire Network-General certification.

If you use pass4sureofficial 1T6-303 Certification questions and answers, you will experience

actual 1T6-303 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our Network-General exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 1T6-303 exam. Every point from pass4sure

1T6-303 PDF, 1T6-303 review will help you take Network-General 1T6-303 exam much easier

and become Network-General certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Network-General 1T6-303 course:

* Up-to-Date Network-General 1T6-303 questions taken from the real exam.

* 100% correct Network-General 1T6-303 answers you simply can't find in other 1T6-303 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 1T6-303 PDF.

* Network-General 1T6-303 brain dump free content featuring the real 1T6-303 test questions.

Network-General 1T6-303 certification exam is of core importance both in your Professional

life and Network-General certification path. With Network-General certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

Network-General 1T6-303 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass Network-General 1T6-303 certification test and career opportunities will be

open for you.


Pass4sureofficial 5773129

Question: 1

This protocol is connection-oriented and provides reliable end-to-end communication.

A. UDP

B. IP

C. TCP

D. ICMP

Answer: C

Question: 2

The relationship of ports, addresses and sockets is best represented by which of the following

statements?

A. A socket is an alternative name for a port

B. A socket is a combination of port and IP address

C. A port is an application and IP address

D. A socket is a pair of IP addresses

Answer: B

Question: 3

The acronym RFC stands for _______.

A. Requested File Control

B. Requesting Further Clarification

C. Revised for Comments

D. Request for Comments

Answer: D

Question: 4

A message is associated with which layer of the OSI reference model?

A. Application

B. Transport

C. Network

D. Data Link

Answer: A

Question: 5

IP addresses consist of unique ______-bit address space.

A. 16

B. 32

C. 1514

D. 2048

Answer: B

Question: 6

The mask /26 will allow _______ hosts on a subnet.

A. 30

Page 1 of 31


Pass4sureofficial 5773129

B. 32

C. 62

D. 64

Answer: C

Question: 7

What is the Network part of a host that has an address of 10.27.42.100, with a mask of

255.255.0.0?

A. 10

B. 27

C. 27.42

D. 100

Answer: A

Question: 8

Dynamic NAT is typically used for which type of host access?

A. Outside to inside

B. Inside to outside

C. Inside to firewall

D. Firewall to firewall

Answer: B

Question: 9

The Sniffer posts a Local Router condition when:

A. A host receives frames from a local router instead of a remote router

B. No routing is available on a subnet

C. A host sends its frames to a host instead of a router on a subnet

D. A host sends its frames to the router's DLC instead of the DLC of a host on the same subnet

Answer: D

Question: 10

The mask 255.255.255.240 is equivalent to a mask length of_______.

A. 24 bits

B. 28 bits

C. 32 bits

D. None of the above

Answer: B

Question: 11

A logical AND operation of the address 1.2.3.4 with the mask 255.255.255.0 would result in the

value:

A. 1.0.0.0

B. 1.2.3.255

C. 1.2.3.0

D. 255.255.255.4

Page 2 of 31


Pass4sureofficial 5773129

Answer: C

Question: 12

The definition of a supernet is:

A. A block of contiguous network addresses that creates a smaller address space for use on

multiple network segments

B. A block of separate network addresses that creates a larger address space for use on multiple

network segments

C. A block of separate network addresses that creates a smaller address space for use on

multiple network segments

D. A block of contiguous network addresses that creates a larger address space for use on

multiple network segments

Answer: D

Question: 13

Which of the following is an address reserved by the InterNIC?

A. 126.0.0.1

B. 127.0.0.1

C. 128.0.0.1

D. All of the above

Answer: B

Question: 14

IP addresses consist of two parts. These parts are:

A. The local portion and the host portion

B. The local portion and the remote portion

C. The network portion and the host portion

D. The network portion and the remote portion

Answer: C

Question: 15

The addresses described by 200.1.32.0 /23 is:

A. A CIDR block

B. A Class C subnet

C. A Class B subnet

D. An aggregator

Answer: A

Question: 16

The address mask 255.255.224.0 equates to _______ in binary.

A. 11111111. 11111111. 11100000. 00000000

B. 00000000. 00000000. 00000000. 00000111

C. 11111111. 11111111. 11111111. 11100000

D. 00000000. 00000111. 11111111. 11111111

Page 3 of 31


Pass4sureofficial 5773129

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA


  • Login