Www.testpassport.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 4

Testpassport Huawei HCNP Storage H13-621-ENU exam questions.pdf PowerPoint PPT Presentation


Testpassport Huawei HCNP Storage H13-621-ENU exam questions help you study Huawei exam.

Download Presentation

Testpassport Huawei HCNP Storage H13-621-ENU exam questions....

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Testpassport huawei hcnp storage h13 621 enu exam questions pdf

www.testpassport.com

Exam Number/Code: H13-621-ENU

Exam Name: HCNP-Storage-CUSN(Constructing Unifying Storage

Network)

http://www.testpassport.com/HCNP-Storage/H13-621-ENU.asp

We will provide 10 demo questions for this Huawei H13-621-ENU Certification

exam. All the questions we provide are the latest exam subjects. They are just part

of the full version 294 questions. And all your real questions will be randomly

chosen from our dumps. If you want to purchase the full version 294 questions

please click “Add to cart”.

Guarantee Policy:

100% Money Back Guarantee

Testpassport H13-621-ENU actual questions we provide are in a format of PDF,

including enough exam questions and answers.

It is different from traditional study materials for not only just help you summarize

the main points, these dumps contains the majority of the real test questions which

you will see in the H13-621-ENU exam. In order not to waste your valuable time,

we removed all unrelated questions, the actual questions are enough for you to

prepare for your test, and we promise to you that we have the coverage for at least

96%.

www.testpassport.com


Testpassport huawei hcnp storage h13 621 enu exam questions pdf

1.On the storage array products, which of the following conditions will lead to LUN write

policy change to writethrough (Select 3 Answers)

A. management interface failure

B. fan failure

C. BBU failure

D. controller failure

Answer: B,C,D

2. Which of the following opinions of HostAgent scheme is wrong?

A. suggest separately prepare server to install HyperManager server

B. InbandAgent can only be installed on the business host

C. ConsistentAgent can only be installed on the business host

D. HyperManager client end can only be installed on the Windows host

Answer: B

3. Add target under the solaris system, the command of IP address: iscsiadm add

discoveryaddress

A. True

B. False

Answer: A

4. For backup and disaster, what size of striping depth are recommended the common used?

A. 8K

B. 16K-128K

C. 64K

D. more than 64K

Answer: D

5. Which level that MSCS cluster software reliability guarantee can belong to?

A. network layer

B. operating system layer

C. hardware driver layer

D. file system layer

Answer: B

6. Which of the following opinions about S5000 version upgrade is wrong?

A. The subsequent releases of both S5000V1R5 and S5000TV1R1 can achieve a smooth

upgrade, no need to upgrade the intermediate version

B. S5000TV1R1 upgrade to V1R5, need to upgrade to the V1R2 first, then upgrade to

V1R5, directly from V1R1 upgrade to V1R5 may cause the DB loss, management port IP,

log, license loss and other unusual problems

C. before upgrade, need to backup the DB, system configuration information and system

log

D. before upgrade, don't have to check the version supporting table and manual of the


Testpassport huawei hcnp storage h13 621 enu exam questions pdf

version, because the system support version detection

Answer: D

7. The default mode of FC host interface and host communication is arbitrated loop in SAN

storage array, the host side HBA card usually adopts adaptive communication mode

A. True

B. False

Answer: A

8. S5000 snapshot rollback can only return data to the time of creating the snapshot.

A. True

B. False

Answer: A

9. When create copy of LUN, if the size of the source LUN is 500G, then the LUN of remote

array capacity under the target can't be used for copy of LUN.(Select 2 Answers)

A. 300G

B. 400G

C. 500G

D. 600G

Answer: A,B

10. Which of the sharing manners are Reliability Technology Cluster used in storing data?

(Selected 3 answers)

A. Mirror mode

B. No sharing

C. Full-sharing

D. Manual mode

Answer: A,B,C


Testpassport huawei hcnp storage h13 621 enu exam questions pdf

www.testpassport.com

Testpassport exams features:

Various certifications are available at Testpassport.com

Famous certifications: IBM, HP, CompTIA, Oracle, Avaya, Adobe

Cover over 95% of real test.

Free update in one year

PDF and software version

Provide free demo for any certification exam

Over 150 Global Certification Vendors Covered.

Services of Professional & Certified Experts available via support

Verified answers researched by industry experts.

Practice Questions updated on regular basis

Many hot pages at Testpassport:

Groupon page:

http://www.testpassport.com/groupToday.asp

Bundles page:

http://www.testpassport.com/bundles.asp

Promotion page:

http://www.testpassport.com/promotion.asp

How to pay page:

http://www.testpassport.com/howtopay.asp

All certifications here:

Adobe Avaya BEA CIW CompTIA EC-COUNCIL EXIN Hitachi

HP IBM ISEB Juniper Lotus Lpi Network Appliance Nortel

OMG Oracle Polycom RES Software SASInstitute SNIA Sybase

Symantec Tibco VMware Zend-Technologies Novell

www.testpassport.com


  • Login