Njohurit  e t  Rinj ve nga zonat rurale p r aktivitetet Rinore n  Komun n e Istogut

Njohurit e t Rinj ve nga zonat rurale p r aktivitetet Rinore n Komun n e Istogut PowerPoint PPT Presentation


  • 141 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

INFO. Hulumtimi ?sht? b?r? gjat? muajve shtator dhe tetor 2006 nga ana e aktivist?ve t? Rrjetit Rinor t? Istogut ,ky hulumtim ?sht? b?r? n? kuad?r t? projektit ?Fuqizimi i Rrjeteve Rinore ne Regjionin e Dukagjinit,financuar nga MKRS p?rkat?sisht Departamenti i Rinis? dhe OSBE. Projekti n? fjal? ka f

Download Presentation

Njohurit e t Rinj ve nga zonat rurale p r aktivitetet Rinore n Komun n e Istogut

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


  • Login