ADOLF HITLER
Download
Sponsored Links
This presentation is the property of its rightful owner.
1 / 29

ADOLF HITLER PowerPoint PPT Presentation


  • 50 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

ADOLF HITLER. festményei. A festmények és rajzok 1916-18 között, az első világháború idején készültek, amikor is a fiatal festő- és mázolósegéd dezertőrként bujkált. A munkák hetven évig szunnyadtak. A képeket állítólag egy angol ügyvéd találta meg egy általa megvásárolt osztrák ingatlanon.

Download Presentation

ADOLF HITLER

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Adolf hitler

ADOLF HITLER

festményei


Adolf hitler

A festmények és rajzok 1916-18 között, az első világháború idején készültek, amikor is a fiatal festő- és mázolósegéd dezertőrként bujkált.

A munkák hetven évig szunnyadtak. A képeket állítólag egy angol ügyvéd találta meg egy általa megvásárolt osztrák ingatlanon.

A képeken semmi nyoma nincs a háborúnak, némelyik akvarellen pedig ott van Hitler ismert aláírása.

Egy angol, a Cornish aukciósház Adolf Hitler német diktátor műveinek tekintett akvarellképeket és vázlatokat bocsátott árverésre.

Az árverésen összesen 105 ezer font ( több mint 33 millió forint) értékben kelt el az egykori diktátor, Adolf Hitler 16 festménye.

Aki vesz Hitlert, annak megadatik, hogy felakaszthatja.


Adolf hitler

A Norvégia északi részén hadtörténeti múzeumot vezető William Hakvaag elmondása szerint a rajzokat egy

A. Hitler szignóval ellátott kép - amelyhez nemrég egy német aukción jutottak hozzá - hátoldalán találta meg.

Egy gyermeklelkű diktátor alkotása?

Ott az 1937-es Hófehérke és a hét törpe című rajzfilmben látott Szende és Tudor rajzai, illetve 1940-es rajzfilmben megjelent Pinokkió vázlata látható. Hakvaag elmondása szerint az előzetes tesztekből is az derül ki, hogy a képek 1940-ben készülhettek, és ő személy szerint 100%-ig biztos abban, hogy Hitler rajzolhatta azokat.

Szerinte ugyanis ha valaki hamisítványt készítene, az nem egy festmény hátuljára rejtené azt, ahol valószínűleg soha nem találnák meg. Elmondása szerint a festményen illetve a rajzokon talált szignó is Hitlertől származhat, hiszen megegyezik a korábbi festményein használtakkal.

johny


Adolf hitler

V É G E

johny


  • Login