Http://www.pass4sureOfficial.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

pass4sureOfficial PowerPoint PPT Presentation


  • 38 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

http://www.pass4sureOfficial.com. HP0-781. HP. NonStop Performance Analysis and Tuning. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=HP0-781. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

Download Presentation

pass4sureOfficial

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Pass4sureofficial

http://www.pass4sureOfficial.com

HP0-781

HP

NonStop Performance Analysis and Tuning

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=HP0-781

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your HP0-781 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire HP certification.

If you use pass4sureofficial HP0-781 Certification questions and answers, you will experience

actual HP0-781 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our HP exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your HP0-781 exam. Every point from pass4sure

HP0-781 PDF, HP0-781 review will help you take HP HP0-781 exam much easier

and become HP certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial HP HP0-781 course:

* Up-to-Date HP HP0-781 questions taken from the real exam.

* 100% correct HP HP0-781 answers you simply can't find in other HP0-781 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a HP0-781 PDF.

* HP HP0-781 brain dump free content featuring the real HP0-781 test questions.

HP HP0-781 certification exam is of core importance both in your Professional

life and HP certification path. With HP certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

HP HP0-781 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass HP HP0-781 certification test and career opportunities will be

open for you.


Pass4sureofficial

HP0-781

QUESTION: 1

Which product allows you to collect, measure, view, analyze and evaluate application service-

level metrics?

A.

ASAP

B.

TPDC

C.

PEEK

D.

MEASURE

Answer: A

QUESTION: 2

Which embedded SQL/MP statement is used for performance data collection?

A.

INCLUDE SQLCA

B.

INCLUDE SQLSA

C.

INCLUDE SQLDA

D.

INCLUDE SQLSTATS

Answer: B

QUESTION: 3

When are the best times to take measurements of a system? Select TWO.

A.

when another detailed measurement is active

B.

continuously

C.

when the system is lightly loaded

D.

at peak time

E.

during database reorganization

Answer: B, D

QUESTION: 4

Which PATHCOM command displays statistical information for all TCPs in the RUNNING state

for a 10-minute interval?


Pass4sureofficial

HP0-781

A.

STATS TCP *, STATE RUNNING, PERIOD 10 MINS

B.

STATUS TCP *, STATE RUNNING, INTERVAL 10 MINS

C.

STATS TCP *, STATUS RUNNING, PERIOD 10 MINS

D.

STATS TCP *, STATE RUNNING, INTERVAL 10 MINS

Answer: D

QUESTION: 5

Which statistical information can be obtained in SQLCI?

A.

disk reads, message count, lock waits

B.

lock escalations, cash hit, records accessed

C.

index level, records used, timeouts

D.

disk open, message bytes, esp time

Answer: A

QUESTION: 6

Which Measure entities provide the

data

needed to determine a high level overview of

the system over a 24-hour period?

A.

CPU, PROCESS and DISC

B.

CPU, PROCESS and DISKFILE

C.

CPU, PROCESS and DISCOPEN

D.

CPU, PROCESSH and DISC

Answer: A

QUESTION: 7

Performance has gradually worsened for an application that sequentially reads a frequently

updated file (inserts, deletes & updates). What would you do to enhance the performance?

A.

fup reload

B.

create index

C.

add partition

D.

update statistics


Pass4sureofficial

HP0-781

Answer: A

QUESTION: 8

Which MEASURE entity can be used to implement transaction counting within an application

process?

A.

System

B.

Process

C.

Userdef

D.

CPU

Answer: C

QUESTION: 9

What is the best strategy to start measuring a system?

A.

Run PEEK at random intervals.

B.

Use VIEWSYS to monitor the system.

C.

Use VIEWPOINT to highlight thresholds.

D.

Perform a 24-hour measurement of the complete system.

Answer: D

QUESTION: 10

What does ViewSys collect information about?

A.

Open Control Blocks (OCB) currently in use

B.

processor dispatch rate

C.

EXPAND line utilization

D.

records accessed/used for SQL SELECTS

Answer: B


Pass4sureofficial

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA


  • Login