Hemelvaart
Download
1 / 30

Hemelvaart - PowerPoint PPT Presentation


  • 166 Views
  • Uploaded on

Hemelvaart. http://www.scientias.nl/jarno-smeets-beduvelt-heel-de-wereld/58971. Bij God in de hemel. Niet zien en toch geloven. Is het stoer om christen te zijn?.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Hemelvaart' - phuc


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Hemelvaart
Hemelvaart

http://www.scientias.nl/jarno-smeets-beduvelt-heel-de-wereld/58971

De 27-jarige vrouw is acht maanden zwanger en heeft een zoon van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.


Vervolging om navolging van jezus

Vervolging om navolging van Jezus van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.


Wat is een christen
Wat is van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.een christen?

Ben jij een christen?


De gemeente van jezus christus kerk

De gemeente van van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.Jezus Christus (kerk)

Een plek om God te ontmoeten


Vervolging van christenen brak los
Vervolging van Christenen brak los van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

P(S)aulus probeerde de gemeente te vernietigen door mannen en vrouwen met geweld uit hun huizen te sleuren en hen te laten opsluiten in de gevangenis


Stefanus eerste martelaar

Eigenwijs zijn jullie. van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.Jullie willen niet luisteren en verzetten je tegen de Heilige Geest net als jullie ouders!

Niet iedereen was blij met de verhalen over Jezus. Ze gingen in discussie met Stefanus. Hij werd op een gemene manier in de val gelokt omdat ze hem liever kwijt waren met al die verhalen over Jezus.

Stefanuseerste martelaar

S (P) aulus was er bij toen Stefanus gestenigd werd.

Vergeef hen Heer!


Bang om het evangelie je leven te laten bepalen
Bang om het evangelie je leven te laten bepalen? van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.


Bang voor vervolging

Bang voor vervolging? van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.


Ook nu nog worden christenen vervolgd
Ook nu nog worden christenen vervolgd! van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

Het verhaal van Fatima

(ze schrijft schreef blogs)

http://www.npo.nl/vervolgde-christenen/15-01-2014/POMS_EO_484182


Paulus bekering

Paulus bekering van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

Is van grote invloed voor de verspreiding van het evangelie.

Paulus is een gedreven man.


Wijze les

Wijze les! van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

De Heere liet aan Saulus heel duidelijk merken wat Hij met zijn leven wilde, namelijk dat Paulus alleen op God ging vertrouwen…


Ontmoeting met jezus
Ontmoeting met Jezus van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

Op welke manier kan je Jezus ontmoeten in jouw leven?

http://www.npo.nl/reportage-nobi-digal-ik-vervolgde-christenen-als-een-beest/19-02-2014/POMS_EO_484264


Saulus wordt paulus

Saulus wordt Paulus van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

Het is dezelfde Paulus die zo’n belangrijke rol krijgt in de zending.


14 brieven van paulus

14 brieven van Paulus van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

Geschreven rond

51 en 58 na Christus


God is trouw
God is trouw van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

  • Paulus - bekering

  • Petrus – bevrijding

    Beiden zijn gevangen genomen en hadden geen makkelijk leven.

    Geloven (evangeliseren) is niet altijd zonder risico.

Petrus en Paulus moeten dood.

Gekruisigd en onthoofd


Vervolging

Vervolging van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

Bekijk het filmpje

http://www.opendoors.nl/vervolgdechristenen/ranglijst-christenvervolging/


Noord korea

Noord Korea van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

http://www.youtube.com/watch?v=r82GE9Lanos


In het nieuws

In het nieuws van 20 maanden. Omdat ze weigerde om het christelijke geloof af te zweren is ze veroordeeld tot de doodstraf. Ze krijgt 100 zweepslagen en wordt dan geëxecuteerd, zo bepaalde een rechter in Sudan.

http://www.refdag.nl/dossiers/overzicht-dossiers/kerk-godsdienst/christenvervolging