EGY
Sponsored Links
This presentation is the property of its rightful owner.
1 / 6

EGY PowerPoint PPT Presentation


  • 93 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

EGY. SZÁL. HARANGVIRÁG. Egy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok, és kívánok még nagyon sok boldog névnapot. Nem nagy dolog, mondhatja más, tudom jól, de mit tegyek? Egy szál harangvirág, ez jelzi most az ünnepet.

Download Presentation

EGY

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


EGY

SZÁL

HARANGVIRÁG


Egy szál harangvirág, ennyi csak, mit adhatok,és kívánok még nagyon sok boldog névnapot.Nem nagy dolog, mondhatja más, tudom jól, de mit tegyek?Egy szál harangvirág, ez jelzi most az ünnepet.


De látom, téged csak a virág érdekel,mit mondok, az sajnos a füledig nem jut el.De elnézem neked, mert engem szeretsz,s így rossz ember nem lehetsz.


Egy szál virág, nem nagy dolog,de ennyi csak, mit adhatok.És kívánok még nagyon sok boldog névnapot.


De látom, téged csak a virág érdekel,mit mondok, az sajnos a füledig nem jut el.De elnézem neked, mert engem szeretsz,s így rossz ember nem lehetsz.


Egy szál harangvirág,ennyi csak, mit adhatok,és kívánok még nagyon sok boldog névnapot.És kívánok még nagyon sok boldog névnapot.

Készítette: Jolka


  • Login