810-403
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 15

Examcollection 810-403 VCE PowerPoint PPT Presentation


The exam is closed book and no outside reference materials are allowed. The following topics are general guidelines for the content that is likely to be included on the practical exam.http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html

Download Presentation

Examcollection 810-403 VCE

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Examcollection 810 403 vce

810-403

New Specialization Training Requirement

Available Now: Selling Business

Outcomes v1.0


Examcollection 810 403 vce

Your conversations are changing. Customers want you to generate business outcomes to meet their long-term

needs. Not simply sell them technology or point products for an immediate solution to a current problem. The new

Selling Business Outcomes(SBO)course helps you develop your sales skills to help customers reach their business

goals with Cisco. Passing the Selling Business Outcomes exam (810-403) will soon be required to attain and renew

Cisco specializations.

This course will help you to:

o -Better understand your current business environments

o -Learn how technology solutions can meet your customers’ long

o -term needs

o -Change the conversation to address growth goals

o -Grow your business

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Note:

If you are applying for or renewing any of the above specializations, you will Need to hold the Selling Business Outcomes

requirement after May 1, 2015.Effective August 1, 2015, passing the Selling Business Outcomes exam (810-403) Will be

required for the following specializations:

 Advanced Enterprise Networks Architecture

 Advanced Unified Access

 Advanced Core and WAN

Channel Partner Program Announcement

 Advanced Security Architecture

 Advanced Collaboration Architecture and Express Collaboration

 Express Foundation

 Advanced Data Center Architecture

 Advanced Unified Computing Technology

 Advanced Unified Fabric Technology

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Note:

After August 1, 2015, if you hold the above listed specializations, you will have until your anniversary (renewal) date

to meet the Selling Business Outcomes requirement. The Cisco Sales Expert (CSE) training exam will no longer

count toward your specialization application or renewal after August 1, 2015. The individual who holds the Account

Manager role for a specialization will need to take the SBO exam by your specialization anniversary date, even if

their Cisco Sales Expert designation has not expired.

Selling Business Outcomes Training and Exam Details

 Training format: An online, self-paced course. Guided exercises, examples, and scenarios allow you to apply new

skills. Challenge questions appear at the end of each lesson.

 Training duration: 6 hours

 Training course cost: Free

 Exam cost: $150

 Exam duration: 1 hour

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 1

Which option is a key concept of the unique Cisco sales approach?

A. Add as many new Cisco technologies to the solution that meet customer needs.

B. Start driving outcomes for customers, and go beyond selling and implementing technology

solutions.

C. Put together the most logical set of services for the customer.

D. Engage in dialog about customer needs and new technologies.

Answer: B

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 2

Which statement best describes the Cisco sales approach?

A. Understand the goals of the buyer.

B. Focus on Cisco technologies already in place.

C. Focus on fulfilling customer needs and help them generate value through stronger business

outcomes.

D. Pay attention to details that the customer is sharing about their needs.

Answer: C

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 3

Which option is a recommended activity that is important for outcome selling?

A. Use a checklist to cover all renewal needs.

B. Have strategic value-based discussions with management.

C. Ask questions until you have filled out the required tool checklist.

D. Identify which services are associated with a Cisco product.

Answer: B

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 4

Which question provides the best information to use to define customer success

factors?

A. What services do you need?

B. Which Cisco products best fit your goals?

C. What tools are you looking for, to better measure your ROI?

D. What are your business objectives for this project/initiative?

Answer: D

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 5

Which two main things must you know about stakeholders to identify where they fall in a

power grid? (Choose two.)

A. role in company

B. degree of influence

C. size of budget

D. purchasing power

E. interest in results

Answer: B, E

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 6

Which option has a broad-reaching effect on buying organizations?

A. technology plan

B. business unit projects

C. corporate plan

D. operating processes

Answer: C

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 7

Which option is a structured way to understand business landscape and context?

A. business model canvas

B. business outcomes canvas

C. business model outcomes

D. business canvas approach

Answer: A

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 8

Which four options are the top-level key areas of the business model canvas?

A. products, services, solutions, outcomes

B. infrastructure, offerings, customers, finances

C. markets, channels, partners, customers

D. resources, products, customers, markets

Answer: B

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Question: 9

Which option has a major influence on how fast an enterprise can move toward a stronger use

of digital business capability?

A. skills to manage risks related to use of emerging technologies

B. globalization of the sales force

C. new product launches that require IT capacity

D. competition in the industry due to end of regulations

Answer: A

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Cisco 810-403

SELLING BUSINESS O UTCOMES

Click the Link Below To Get Full Version

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


Examcollection 810 403 vce

Cisco 810-403

SELLING BUSINESS O UTCOMES

Click the Link Below To Get Full Version

http://www.examcollectionvce.com/vce-810-403.html


  • Login