EL RETOR I EL POLITIC
Download
Sponsored Links
This presentation is the property of its rightful owner.
1 / 6

EL RETOR I EL POLITIC PowerPoint PPT Presentation


  • 111 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

EL RETOR I EL POLITIC. Al Pare Remigio li estaven fent el seu sopar de despedida per 25 anys de treball en la parròquia del poble. Un prestigiós polític membre de la comunitat va ser convidat per a donar un breu discurs.

Download Presentation

EL RETOR I EL POLITIC

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


El retor i el politic

EL RETOR I EL POLITIC

Cam¡nouentreten¡ment


El retor i el politic

Al Pare Remigio li estaven fent el seu sopar de despedida per 25 anys de treball en la parròquia del poble.

Un prestigiós polític membre de la comunitat va ser convidat per a donar un breu discurs.

Cam¡nouentreten¡ment


El retor i el politic

Com el polític va tardar a arribar, el retor va decidir donar unes paraules ell mateix per a omplir el temps:

"La meua primera impressió de la parròquia la vaig tindre amb la primera confessió que em va tocar escoltar. Vaig pensar que m'havia enviat el Bisbe a un lloc terrible, ja que la primera persona que es va confessar em va dir que s'havia robat un televisor, que els havia robat diners als seus pares havia robat també en l'empresa on treballava, a més de tindre aventures sexuals amb l'esposa del seu cap...

Cam¡nouentreten¡ment


El retor i el politic

...També de vegades es dedicava al tràfic i a la venda de drogues. I per a finalitzar, va confessar que li havia transmés una malaltia venèria a la seua pròpia germana. Em vaig quedar sorprés, espantadísim...

...Però quan va transcórrer un temps, vaig anar coneixent més gent i vaig vore que no eren tots així. Vaig descobrir una parròquia plena de gent responsable, amb valors, compromesa amb la seua fe. I així he viscut els 25 anys més meravellosos del meu sacerdoci".

Cam¡nouentreten¡ment


El retor i el politic

Justament en este moment va arribar el polític, per la qual cosa se li va donar la paraula. Per descomptat, va demanar disculpes per arribar tard i va començar a parlar dient:

"Mai oblidaré el primer dia que va arribar el Pare a la nostra parròquia... De fet, vaig tindre l'honor de ser el primer que es va confessar amb ell...".

Cam¡nouentreten¡ment


El retor i el politic

Moralitat: Mai arribes tard!

Cam¡nouentreten¡ment


  • Login