Pass 70-410 Dumps - Installing and Configuring Windows Server 2012 exam in just 24
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 9

70-410 Practice Test PowerPoint PPT Presentation


Are you looking for the Microsoft 70-410 exam questions? Exams4sure is here for you we provide you real exam questions along with test engine software which allows you to enhance your study level. We provide you best discount packages. Get 20% discount today on all Microsoft exam. For more information and Microsoft 70-410 Dumps visit us. http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

Download Presentation

70-410 Practice Test

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


70 410 practice test

Pass 70-410 Dumps - Installing and Configuring Windows Server 2012 exam in just 24HOURS!

100% REAL EXAM QUESTIONSANSWERS

Microsoft 70-411 - AdministeringWindows

Server2012

Buy Complete Questions Answers Filefrom

http://www.exams4sure.com/Microsoft/70-410-practice-exam-dumps.html

100% Exam Passing Guarantee & Money BackAssurance


70 410 practice test

QUESTION1:

Your network contains a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.Server1 has the Hyper-V server roleinstalled.

Server1 hosts four virtual machines named VM1, VM2, VM3, and VM4. Server1 is configured as shown in the followingtable.

You plan to schedule a complete backup of Server1 by using Windows Server Backup. You need to ensure that the state of VM1 is saved before the backup starts. What should youconfigure?

NUMAtopology

Resourcecontrol

resourcemetering

virtual MachineChimney

The VLANID

ProcessorCompatibility

The startuporder

Automatic StartAction

IntegrationServices

Portmirroring

Single-root I/Ovirtualization

Answer:I


70 410 practice test

QUESTION2:

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains a single domain. The domain contains two domain controllers named DC1 and DC2 that run Windows Server 2012R2.

The domain contains a user named User1 and a global security group named Group1.You need to add a new domain controller to the domain.You install Windows Server 2012 R2 on a new server named DC3.Which cmdlet should you runnext?

Add-AdPrincipalGroupMembership

Install-AddsDomainController

Install-WindowsFeature

Install-AddsDomain

RenameAdObject

SetAdAccountControl

Set-AdGroup

Set-User

Answer:C

QUESTION3:

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. The forest contains a single domain. The domain contains two domain controllers named DC1 and DC2 that run Windows Server 2012 R2.The domain contains a user named User1 and a global security group namedGroup1.

You reconfigure DC2 as a member server in thedomain.

You need to add DC2 as the first domain controller in a new domain in the forest.Which cmdlet should yourun?

Add-AdPrincipalGroupMembership

Install-AddsDomainController


70 410 practice test

Install-WindowsFeature

Install-AddsDomain

RenameAdObject

SetAdAccountControl

Set-AdGroup

Set-User

Answer:D

QUESTION4:

You have a server named Server1 that runs a Server Core Installation of Windows Server 2012 R2Datacenter.

You have a WIM file that contains the four images of Windows Server 2012 R2 as shown in the Images exhibit.(Click the Exhibitbutton.)


70 410 practice test

You review the installed features on Server1 as shown in the Features exhibit. (Click the Exhibitbutton.)

You need to install the Server Graphical Shell feature onServer1.

Which two possible sources can you use to achieve this goal? (Each correct answer presents a complete solution. Choosetwo.)

Index1

Index2

Index3

Index4

Answer: B,D

QUESTION5:

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. Server1 has following storagespaces:

Data Users Backups Primordial

You add an additional hard disk toServer1.

You need to identify which storage space contains the new hard disk. Which storage space contains the newdisk?

Primordial

Data


70 410 practice test

Users

Backups

Answer:A

QUESTION6:

Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. The domain contains a member server named L0N-DC1.L0N-DC1 runs Windows Server 2012 R2 and has the DHCP Server server roleinstalled.

The network contains 100 client computers and 50 IP phones. The computers and the phones are from the samevendor.

You create an IPv4 scope that contains addresses from 172.16.0.1 to 172.16.1.254. You need to ensure that the IP phones receive IP addresses in the range of 172.16.1.100 to 172.16.1.200. The solution must minimize administrativeeffort.

What should youcreate?

Server levelpolicies

Reservations

Filters

Scope levelpolicies

Answer:D

QUESTION7:

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. The network contains 500 client computers that run Windows 8.All of the client computers connect to the Internet by using a web proxy.

You deploy a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.Server1 has the DNS Server server role installed. You configure all of the client computers to use Server1 as their primary DNS server.You need to prevent Server1 from attempting to resolve Internet host names for the clientcomputers.

What should you do onServer1?


70 410 practice test

Create a primary zone named"root".

Create a primary zone named"GlobalNames".

Create a forwarder that points to169.254.0.1.

Create a primary zone named".".

Answer:D

QUESTION8:

You have a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2.Server1 has the Hyper-V server roleinstalled.

The disks on Server1 are configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

You create a virtual machine onServer1.

You need to ensure that you can configure a pass-through disk for the virtual machine.


70 410 practice test

What should youdo?

Convert Disk 1 to a GPTdisk.

Delete partitionE.

Convert Disk 1 to a dynamicdisk.

Take Disk 1offline.

Answer:D

QUESTION9:

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. All client computers run Windows8.

You deploy a server named Server1 that runs Windows Server 2012R2.

You install a new client-server application named App1 on Server1 and on the client computers. The client computers must use TCP port 6444 to connect to App1 on Server1.Server1 publishes the information of App1 to an intranet server named Server2 by using TCP port 3080.You need to ensure that all of the client computers can connect to App1. The solution must ensure that the application can connect to Server2. Which Windows Firewall rule should you create on Server1?

An outbound rule to allow a connection to TCP port3080

An inbound rule to allow a connection to TCP port3080

An outbound rule to allow a connection to TCP port6444

An inbound rule to allow a connection to TCP port6444

Answer:D

QUESTION10:

Your network contains multiplesubnets.

On one of the subnets, you deploy a server named Server1 that runs Windows Server 2012 R2. You install the DNS Server server role on Server1, and thenyou


70 410 practice test

create a standard primary zone namedcontoso.com.

You need to ensure that client computers can resolve single-label names to IP addresses. What should you dofirst?

Create a reverse lookupzone.

Convert the contoso.com zone to an Active Directory-integratedzone.

Create a GlobalNameszone.

Configure dynamic updates for contoso.com.

Answer:C

  • Buy Complete Questions Answers Filefrom

  • PDF Version + Test Engine Software Version

  • 90 Days Free UpdatesService

  • Valid for AllCountries


  • Login