Http://www.pass4sureOfficial.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 4

pass4sureOfficial PowerPoint PPT Presentation


  • 48 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

http://www.pass4sureOfficial.com. NS0-330. NetworkAppliance. NCSA-DataFort Security Exam. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=NS0-330. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

Download Presentation

pass4sureOfficial

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Pass4sureofficial

http://www.pass4sureOfficial.com

NS0-330

NetworkAppliance

NCSA-DataFort Security Exam

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=NS0-330

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your NS0-330 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire NetworkAppliance certification.

If you use pass4sureofficial NS0-330 Certification questions and answers, you will experience

actual NS0-330 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our NetworkAppliance exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your NS0-330 exam. Every point from pass4sure

NS0-330 PDF, NS0-330 review will help you take NetworkAppliance NS0-330 exam much easier

and become NetworkAppliance certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial NetworkAppliance NS0-330 course:

* Up-to-Date NetworkAppliance NS0-330 questions taken from the real exam.

* 100% correct NetworkAppliance NS0-330 answers you simply can't find in other NS0-330 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a NS0-330 PDF.

* NetworkAppliance NS0-330 brain dump free content featuring the real NS0-330 test questions.

NetworkAppliance NS0-330 certification exam is of core importance both in your Professional

life and NetworkAppliance certification path. With NetworkAppliance certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

NetworkAppliance NS0-330 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass NetworkAppliance NS0-330 certification test and career opportunities will be

open for you.


Pass4sureofficial

Question: 1

Which interface is used by the Setup Wizard to configure an FC-series DataFort appliance?

A. serial port

B. Ethernet port

C. host FC-port

D. storage FC-port

Answer: B

Question: 2

Click the Exhibit button.

What SEP number (fcsite) does Label C indicate in this FC1020 rear panel diagram?

A. 0

B. 1

C. 2

D. 3

E. 4

F. 5

Answer: A

Question: 3

California SB1386 requires businesses and government agencies to _____.

A. Encrypt personal information on onsite backup tapes when reasonable alternative methods

are not in place

B. Encrypt all personal information on offsite backup tapes when reasonable alternative

methods are not in place

C. Encrypt all personal information on both disk and backup tapes, onsite or offsite, when

reasonable alternative methods are not in place

D. Notify individuals if their unencrypted personal information is believed to have been disclosed

to an unauthorized person

E. Notify the California District Attorney Office if unencrypted personal information is believed to

have been disclosed to an unauthorized person

Answer: D

Question: 4

Which SCSI signaling and connector type is used by an S-Series DataFort?

A. HVD signal, VHDCI connector type

Page 1 of 20


Pass4sureofficial

B. HVD signal, HD68 connector type

C. LVD signal, VHDCI connector type

D. LVD signal, HD68 connector type

Answer: C

Question: 5

Which defense setting requires zeroization after rebooting with a low battery condition?

A. Basic

B. Medium

C. High

D. FIPS mode

E. CC mode

Answer: C

Question: 6

Which step is automatically performed when using host virtualization?

A.

WWN forwarding for virtualized hosts

B.

WWN forwarding when creating Cryptainer vaults

C.

Masking LUNs to the base WWN on the storage side and to the virtualized host WWN

D.

Granting Cryptainer access to virtualized hosts

E.

Adding the virtualized host WWN to the storage side zoneadding the virtualized host? WWN

to the storage side zone

Answer: D

Question: 7

Which five filtering options does the network capture capability on the DataFort allow? (Choose

five.)

A. Filter on IP address

B. Filter on DNS hostname

C. Filter on port number

D. Filter on IP protocol

E. Filter on user ID

F. Filter using "and," "or" and "not"

Answer: A, B, C, D, F

Question: 8

What can the E-Series DataFort net util tcpdump command capture?

A. Network packets going between two arbitrary machines

B. Only network packets going between DataFort client-side NIC and arbitrary machines

C. Only network packets going between DataFort server-side NIC and arbitrary machines

D. Only network packets going between DataFort client-side NIC and server-side NIC

E. Network packets going between DataFort client-side/server-side NIC and arbitrary machines

Answer: E

Question: 9

Which two actions remove key material? (Choose two.)

Page 2 of 20


Pass4sureofficial

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA


  • Login