benetromero@gmail - PowerPoint PPT Presentation

Monestir budista
Download
1 / 23

  • 93 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Monestir budista del Garraf. Música: Vals de l'Emperador. benetromero@gmail.com. El monestir budista que visitem avui pertany a l'escola Sakia.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

benetromero@gmail

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Benetromero gmail

Monestir budista

del Garraf

Música: Vals de l'Emperador

benetromero@gmail.com


Benetromero gmail

El monestir budista que visitem avui pertany a l'escola Sakia.

La tradició Sakya de budisme sorgeix a partir del segle XI al Tibet, com a producte de la tranmisión del llinatge tàntric del mahasiddha (gran adepte) Virupa. El traductor Drogmi, en estudiar a la famosa universitat tàntrica de Vikramasila rebre les transmissions de diverses deïtats, juntament amb la joia dels ensenyaments budistes:

Aquests són quatre dels Budes més importants de l’escola Sakia.

Chenrezig

Sakyamuni

Maitreya

Tara


Benetromero gmail

En arribar, ens obsequien amb una tassa de te amb llet i canyella.

Fem el viatge en autocars petits. L'accés al Monestir és una crretera amb tancades corbes i algun tram que només hi cap un vehicle.


Benetromero gmail

Estupa. (en sànscrit: स्तूप, és un tipus d'arquitectura budista feta per contenir relíquies, que deriva probablement dels antics túmuls funeraris.


Benetromero gmail

Mala. Rosari de meditació

El rosari de meditació es pren amb la mà dreta i es posa sobre el genoll dret (encara que sigui esquerrà). La mà esquerra es recolza relaxada o amb un mudra sobre el genoll dret. Els ulls tancats. Cadascuna de les 108 comptes del collaret es van passant cap endavant amb els dits: polze, mig i anular de la mà dreta. Mai s'han de fer servir els dits índex ni petit ja que aquests estan connectats amb les energies de l'ego i la inèrcia. El collaret de 108 comptes té un "Plomall" que representa "el cap", per tant, en arribar amb els dits a aquest punt, no s'ha de travessar ni passar per sobre, sinó que, cal tornar enrere, al cas que es vulgui, donar més d'una volta.


Benetromero gmail

Hem visitat el llac del monestir


Benetromero gmail

No hi ha fotos de l'interior del Monestir perquè no estava permès fer-les.


  • Login