Popravite računalnik Preden je Prepozno - PowerPoint PPT Presentation

Popravite
Download
1 / 5

Vaš računalnik že nekaj časa oddaja čudne zvoke. Sprva so bili to nizki, neenakomerni zvoki, sedaj pa so postali zelo glasni. Brez skrbi, to ne vpliva na hitrost delovanja računalnika oziroma prenosnika. Toda nenadoma računalnik ne deluje več.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

Popravite računalnik Preden je Prepozno

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Popravite ra unalnik preden je prepozno

PopraviteracunalnikPreden je Prepozno

Vašračunalnikženekajčasaoddajačudnezvoke. Sprva so bili to nizki, neenakomernizvoki, sedaj pa so postalizeloglasni. Brezskrbi, to ne vplivanahitrostdelovanjaračunalnikaoziromaprenosnika. Toda nenadomaračunalnik ne delujeveč. Po večihprizadevanjihračunalnikševedno ne deluje. Kaj je bilonarobe z računalnikom? Je problem v procesorjuali v kakšnidrugielektronskikomponenti. To se lahkozgodivsakomur, ki ne posvečadovoljpozornostiznakom, kiprihajajoizprocesorja.


Popravite ra unalnik preden je prepozno

RacunalniškiServis

- Klicastran: Strokovniračunalniškiservis, je oddaljen le klic. Pokličetenaslahko 24 urnadan in zahtevatepomoč. To olajšadelovsemstrankam.  Lahkojihpokličetekadarkoli, razložite problem in jihbodorešili.

- Obisknadomuali v pisarni: Ni vampotrebnoskrbeti, damorateosebnialiprenosniračunalnikvozitinaservis. Strokovniračunalniškiserviserboprišel k vamnadomali v pisarno. To je zelopriročnozaljudi, ki ne morejooddoma.

- Popravila: Na voljo so vampopravila in drugeračunalniškestoritve. Strokovnousposobljenidelavec vas boobiskal v zahtevanemčasu in odpravilnapakoaliponudildrugostoritev. Čiščenjenotranjostiračunalnika, strojneopreme, bopodaljšaladelovanjevašegaračunalnika.


Popravite ra unalnik preden je prepozno

Poslovite se odračunalniškihproblemov z koriščenjemstoritevračunalniškegaservisa. Z ugodnimservisomlahkoprivarčujetedenar, in izognite se dragemunakupunovegaračunalnika.


Popravite ra unalnik preden je prepozno

Kontakt


  • Login