Http://www.pass4sureOfficial.com
Download
1 / 5

pass4sureOfficial - PowerPoint PPT Presentation


  • 40 Views
  • Uploaded on

http://www.pass4sureOfficial.com. 920-127. Nortel. VoIP Succession BCM 3.0. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=920-127. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' pass4sureOfficial' - mimis


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

http://www.pass4sureOfficial.com

920-127

Nortel

VoIP Succession BCM 3.0

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=920-127

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 920-127 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire Nortel certification.

If you use pass4sureofficial 920-127 Certification questions and answers, you will experience

actual 920-127 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our Nortel exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 920-127 exam. Every point from pass4sure

920-127 PDF, 920-127 review will help you take Nortel 920-127 exam much easier

and become Nortel certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Nortel 920-127 course:

* Up-to-Date Nortel 920-127 questions taken from the real exam.

* 100% correct Nortel 920-127 answers you simply can't find in other 920-127 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 920-127 PDF.

* Nortel 920-127 brain dump free content featuring the real 920-127 test questions.

Nortel 920-127 certification exam is of core importance both in your Professional

life and Nortel certification path. With Nortel certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

Nortel 920-127 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass Nortel 920-127 certification test and career opportunities will be

open for you.


920-127

QUESTION: 1

You are configuring the remote site of a multi-site BCM 3.0 network for DHCP. The

clients at the remote sites are trying to use the main site as a centralized DHCP server.

The local clients are getting IP Addresses, but the remote clients are not. What must be

configured to allow the remote clients to obtain IP addresses?

A. DHCP Server

B. Excluded Addresses

C. DHCP Relay Agent

D. Reserved Addresses

Answer: C

QUESTION: 2

A customer wants you to add a BCM 3.0 to their network and suspects the default

settings may cause problems. You decide to connect to the serial port of the BCM 3.0

and use a terminal emulator to check the IP settings. What type of direct connect cable

would you use to access the BCM 3.0?

A. cross-over DB9 female to DB9 male

B. RS232

C. null modem DB9 female to DB9 female

D. RJ45 patch cable

Answer: C

QUESTION: 3

You have just installed a new set for extension 2223. Extension 2223 has target line

number 260 which is programmed to appear and ring on the set. You have allowed call

log space for this extension, and activated "log all calls". If the user at extension 2223

misses a call, the set does not display "calls for you". What has NOT been programmed?

A. Increase the Call Log space assigned to extension 2223

B. Reinstall voicemail and increase the Call Log space

C. Reset all Call Log space

D. Call Log Set "Y"

Answer: D

QUESTION: 4


920-127

You are installing a BCM 3.0 with a FEM, DSM-16 and DTM. You are having difficulty

getting the DSM-16 and DTM to function. Looking at the FEM module you notice all

LED's are green next to the fiber ports. What should you do to correct this condition?

A. Turn off 3 dip switches on the FEM and make sure the DSM-16 and DTM are using

those DS-30 resources.

B. Turn off 2 dip switches on the FEM and make sure the DSM-16 and DTM are using

those DS-30 resources.

C. Turn off 1 dip switch on the FEM and make sure the DSM-16 and DTM are using

those DS-30 resources.

D. Reboot the BCM 3.0

Answer: B

QUESTION: 5

You are configuring NAT on a BCM 3.0 in order to publish an FTP site that is on the

private network. The FTP server has an IP address of 192.168.254.21 with a subnet

mask of 255.255.255.0. When you build the inbound NAT rule, what do you use for a

private subnet mask?

A. 255.0.0.0

B. 255.255.255.0

C. 255.255.0.0

D. 255.255.255.255

Answer: D

QUESTION: 6

Your customer is currently running in an unreliable network due to service provider

outages. They are requesting that IP Trunk calls be routed automatically over the PSTN

during these outages. What service would need to be activated and configured to detect

these outages in order to allow the calls to be re-routed?

A. Console Service

B. Alarm Service

C. QoS Monitor

D. Policy Management

Answer: C


920-127

QUESTION: 7

A BCM 3.0 with an optional expansion cabinet needs a DS256 adapter cable to be

installed. How do you ensure the physical connection is secure?

A. Ensure the cable is connected to the media services card.

B. Make sure there is a line connected to the modem card.

C. Ping the LAN card from the customer's network.

D. Check the fiber connection on the FEM.

Answer: A

QUESTION: 8

A customer wants to ensure that the default IP settings on a BCM 3.0 will not conflict

with the customer's network. What is the default IP address of LAN 1 on the BCM 3.0?

A. 10.10.11.1

B. 10.1.1.1

C. 10.10.10.1

D. 192.168.254.1

Answer: C

QUESTION: 9

You are configuring a BCM 3.0 for MCDN over IP with a Meridian 1 ITG. The big

feature the customer is interested in is tromboning on both forwarded and transferred IP

trunk calls. What features must you ensure are enabled in the BCM 3.0 and Meridian 1?

A. TAT and ICCL

B. TAT and NAT

C. TAT only

D. TAT and TRO

Answer: D

QUESTION: 10

A BCM 3.0 customer has set up a configuration using a primary route and multiple

overflow routes with one route designated as an expensive route. Assume that a call has

overflowed from one route to another route that has been designated as an expensive

route within the same mode. What action will happen on the call?


Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA


ad