P rparsit dhe mang sit e transportit
Download
1 / 8

Përparsitë dhe mangësitë e transportit - PowerPoint PPT Presentation


 • 148 Views
 • Uploaded on
 • Presentation posted in: General

Përparsitë dhe mangësitë e transportit. Lënda e teknologjisë Arsimtar Muhamer Ujkani Punoi Rona Preteni. Përparësitë dhe mangësitë e transportit tokësor Përparësitë dhe mangësitë e transportit ujor Përparësitë dhe mangësitë e transportit ajror. Transporti tokësor. Përparsitë:

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha

Download Presentation

Përparsitë dhe mangësitë e transportit

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


P rparsit dhe mang sit e transportit
Përparsitë dhe mangësitë e transportit

Lënda e teknologjisë

Arsimtar Muhamer Ujkani

Punoi Rona Preteni


P rparsit dhe mang sit e transportitP rparsit dhe mang sit e transportit

 • Përparsitë:

 • Ky transport është mjaft i shpejt

 • Ky transport nuk është shum i kushtueshëm

 • Mangësitë

 • Numri i madh i aksidenteve

 • Kohët e fundit i ka humbur rëndësia transportit hekurudhorP rparsit dhe mang sit e transportit

 • Përparësitë:

 • Nuk kushton shum

 • Shërben edhe për transport të mallrave

 • Mangësitë:

 • Është mjaft i ngadalshëm

 • Mund të zhvillohet vetëm në vende detare ose me liqene të mëdhaP rparsit dhe mang sit e transportit

 • Përparsitë:

 • Është mjaft i shpejtë

 • Është i sigurtë

 • Mundëson edhe transport mallrash

 • Mangësitë:

 • Është transporti më i kushtueshëm


ad
 • Login