Cultura circulara din lanuri…. - PowerPoint PPT Presentation

Cultura circulara din lanuri….
Download
1 / 30

  • 52 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Cultura circulara din lanuri…. Realizari umane ??? Sau din alta parte ???. PPS manual – actionare – tasta enter sau spatiala.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

Cultura circulara din lanuri….

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Cultura circulara din lanuri

Cultura circulara din lanuri….

Realizari umane ???

Sau din alta parte ???

PPS manual – actionare – tasta enter sau spatiala


Cultura circulara din lanuri

Cultura cercurile sau agroglyphes, ciudatatele figuri, sunt circulare sau, uneori, mai complexe, găsite în lanuri, dimineaţa devreme, când a doua zi nu era nimic de acest site. Misterul este încă pe deplin de aceasta data la aceste figuri geometrice dintre cele mai perfecte, şi de aceste desene provocarile noastre iau in seama toate ipotezele .


Cultura circulara din lanuri

Aproximativ din 1980 de timpuriu că aceste culturi cerculare sunt cunoscute în întreaga lume, dar primele rapoarte sunt semnalate, mult mai mult. In acel moment, aceste figuri si desene nu erau atat de complexe ca cele de astăzi, acestea au fost doar simple cercuri.


Cultura circulara din lanuri

Desenele si figurile au început să fie din ce în ce mai prezente în imediata apropiere a anilor 1990. Şi în partea de sud a Angliei au fost cele mai numeroase. In 1991 au existat mai mult de 400, iar astăzi există mai mult de 200 pe an, în această regiune din Anglia.


Cultura circulara din lanuri

Frecvenţa lor este în creştere în întreaga lume. Definind toate logica, ca ele să apară o dată pe zi, fără nici un fel de urmă în mijlocul unui câmp. Cu toate acestea,aceasta cultura rămâne foarte confuza cu privire la originea ei. Pentru unii, acest lucru este o glumă, pentru alţii, mesaje de la civilizatii extra terestre.


Cultura circulara din lanuri

Din partea mea, nu cred că acest lucru este facut de fiinţe umane. Fiinţele umane poat fi uneori atât de arogante şi tiranice că ele nu ar petrece un astfel de caz, fără a se lăuda. Cred că sunt cu siguranţă, facute numai de persoane care populeaza galaxia.


Cultura circulara din lanuri

Nu poate fi o altă formă de civilizaţie în această vastitate din jurul nostru, în acest caz, avem de-a face cu fiinţe cu o forţă şi o inteligenţă, care este complet dincolo de puterile noastre .


Cultura circulara din lanuri

M-am dus în această săptămână într-un cerc de cultură, pentru că în oraş unde stau (Waterloo) în Belgia, trei cercuri de cultură a apărut în iulie 2006, în domeniile în apropiere de Lion de Waterloo.   Pot spune că e destul de spectaculos, şi, atunci când sunt la centru, ma întreab cum o astfel de precizie al design-ului este posibil la om.


Cultura circulara din lanuri

Crop circles dans un champs en juillet 2006

à Waterloo (Belgique).


Cultura circulara din lanuri

Fotografii de pe diferite site-uri web Text: Poucinette Muzica: Equinoxe

Tradus – 30.01.2009 – Constantin Liciu

Poucinette


  • Login