green market albania

green market albania PowerPoint PPT Presentation


  • 451 Views
  • Updated On :
  • Presentation posted in: General

Green Market Albania info@greenmarket-al.net. GREEN MARKET ALBANIA, pjese e Studios Green Hours Sh.p.k., u krijua bazuar ne nje iniciative e nje grupi ekspertesh me eksperience te bujqesise, ushqimit, sipermarresish private te sektorit, bankieresh, statisticienesh, etj. Per te prodhuar informacionin e biznesit ku, kur e tek kush ka nevoje. Green Market Albania po shndrrohet ne nje Agjensi biznesi dhe po krijon nje fond te vecante per financime private dhe/ose financime private e publike ne rast 140

Related searches for green market albania

Download Presentation

green market albania

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


  • Login