Zonat zgjedhore
Download
1 / 11

Zonat Zgjedhore - PowerPoint PPT Presentation


 • 119 Views
 • Uploaded on

Demokraci për Zhvillim (D4D). Zonat Zgjedhore. A duhet të kemi Zona Zgjedhore?. Për 5,6,7 dhe 37 zona nuk ka nevojë për komision të përkufizimit të zonave; Për 8 dhe 26 zona ka nevojë për zona zgjedhore. Organizimet rajonale. 5,6,7,8,26,37. Po. Zona Zgjedhore ?. Zona të barabarta.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Zonat Zgjedhore' - kiet


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

A duhet t kemi zona zgjedhore
A duhet të kemi Zona Zgjedhore?

Për 5,6,7 dhe 37 zona nuk ka nevojë për komision të përkufizimit të zonave;

Për 8 dhe 26 zona ka nevojë për zona zgjedhore

Organizimetrajonale

5,6,7,8,26,37

Po

ZonaZgjedhore?

Zonatëbarabarta

50, 100,

Jo

1 ZonëZgjedhore
8 zonat
8 zonat

Rreth Prishtinës26 zona zgjedhore
26 zona zgjedhore

 • Rahovec 2

 • Malishevë 2

 • Skenderaj 2

 • Viti+Kllokot+Partesh 2

 • Kacanik+HaniElezit+Shtërpcë 2

 • Kamenicë + Novobërdë+Ranillug 2

 • Decan+Junik 2

 • Leposavic + Zveçan 2

 • Istog 2

 • Klinë 1

 • Fushë Kosovë 1

 • Dragash 1

 • Shtime 1

 • Obiliq 1

70 ulëse – 30 zona

30 ulëse – 1 zonë

 • Prishtinë + Graçanicë 8

 • Prizren + Mamushë 7

 • Mitrovicë+ZubinPotok 4

 • Ferizaj 4

 • Pejë 4

 • Gjakovë 4

 • Gjilan 4

 • Podujevë 3

 • Vushtrri 3

 • Suharekë 2

 • Drenas 2

 • Lipjan 2