Predstavitev osebe

Predstavitev osebe PowerPoint PPT Presentation


  • 182 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Otrotvo. rojena v zgodnjih 70. kot druga hci mami Gorenjki in ocetu Dolenjcu,O obiskovala v Komendi in Ljubljani (Ledina),otrotvo ji je zaznamovala delovna nesreca obeh starev, ko je bila stara 4 leta,v O se je odlocila, da bo zaradi omenjene nesrece v ivljenju pomagala drugim.. Mladostnik

Download Presentation

Predstavitev osebe

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


1. Predstavitev osebe Mojca Šraj

2. Otroštvo rojena v zgodnjih 70. kot druga hci mami Gorenjki in ocetu Dolenjcu, OŠ obiskovala v Komendi in Ljubljani (Ledina), otroštvo ji je zaznamovala delovna nesreca obeh staršev, ko je bila stara 4 leta, v OŠ se je odlocila, da bo zaradi omenjene nesrece v življenju pomagala drugim.

3. Mladostniška leta koncala srednjo vzgojiteljsko šolo, navdušena športnica - 9 let trenirala odbojko, zgledna ucenka, zaradi socialnih razmer se je zaposlila takoj po srednji šoli.

4. Ustvarjanje družine, služba pri 21. letih je rodila mene, zaposlila se je kot vzgojiteljica in že 19 let dela z osebami z motnjo v duševnem razvoju, vmes je rodila mojo mlajšo sestrico Zaro, leta 2005 je z odliko diplomirala.

5. Osebna karakteristika visoka 170 cm, težka 60 kg (trenutno vec, ker je pred štirinajstimi dnevi rodila bratca Arneja), športne, vitke postave; svetli lasje, košcen obraz, sivo-modre oci, oblaci se športno, rada ima džins in oprijete majice, make-upa ne uporablja, prisega na naravno lepoto ljubiteljica živali (konjev), športnica – hoja v hribe, kolesarjenje, tek, rolanje, smucanje, vedno nasmejana, pripravljena pomagati, trmasta, velikokrat prestroga, zastavlja si realne cilje in jih vedno doseže, rada potuje (camper), navdušena motoristka.

6. Moja vzornica

  • Login