Symantec
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

Symantec 250-505 Test - Updated Demo PowerPoint PPT Presentation


Test4Direct is furnishing you with the Symantec 250-505 confirmed PDF question and answers. Preparing yourself for the Symantec 250-505 exam enables you to pass your exam in first strive. You can save your effort, time and money because Test4Direct is providing you PDF question and answers which totally simulates with the actual 250-505 Administration of Symantec Data Center Security: Server Advanced 6.0 exam. Test4Direct provide you 90 days free updates related to the Symantec 250-505 exam. We are also Providing you the free demo of 250-505 exam product and highly recommend you to download free demo before purchasing the Symantec 250-505 product. To view the details of money back guarantee policy and discount offers please visit the http://www.test4direct.com/250-505.html

Download Presentation

Symantec 250-505 Test - Updated Demo

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Symantec 250 505 test updated demo

Symantec

250-505

Administration of Symantec Data Center Security: Server

Advanced 6.0

Demo Product

To Buy Full Set of Exam Questions, Visit:

http://www.test4direct.com/250-505.html


Symantec 250 505 test updated demo

Question: 1

What determines how a Symantec Data Center Security: Server Advanced agent performs

protection?

A. zero-day protection standards

B. business critical mission controls

C. prevention and detection policies

D. industry and governmental regulations

Answer: C

Question: 2

How does Symantec Data Center Security: Server Advanced limit the potential for exploitation of

enterprise resources?

A. by ensuring all patches are implemented

B. by detecting and repairing known malware

C. by implementing least privilege access controls

D. by recognizing aggressive software and user behavior

Answer: C

Question: 3

Which feature can be configured using a detection policy?

A. Closing network back doors by defining ports to be monitored

B. De-escalation of Administrator Privileges

C. Real-Time File Integrity Monitoring

D. Restricting Access to Externally Connected Devices

Answer: C

Question: 4

Which two statements accurately describe an advantage of using Symantec Data Center Security:

Server Advanced prevention policies over traditional malware protection products? (Select two.)

A. Symantec Data Center Security: Server Advanced prevention policies are proactive in protecting

against Malware.

B. Symantec Data Center Security: Server Advanced prevention policies require infrequent signature

updates.

C. Symantec Data Center Security: Server Advanced prevention policies can be applied to a machine

without installing agent software on the host machine.


Symantec 250 505 test updated demo

D. Symantec Data Center Security: Server Advanced prevention policies protect a system by

controlling the behavior of all processes running on that system.

E. Symantec Data Center Security: Server Advanced prevention policies are platform agnostic.

Answer: A, D

Question: 5

Which action applies to prevention policies rather than detection policies?

A. they detect changes to files using Real-Time File Integrity Monitoring

B. they audit changes to registry keys, files and folders

C. they monitor for local events that trigger actions when matched

D. they sandbox processes proactively when executed

Answer: D

Question: 6

Which feature can be configured using a detection policy?

A. Closing network back doors by defining ports to be monitored

B. De-escalation of Administrator Privileges

C. Real-Time File Integrity Monitoring

D. Restricting Access to Externally Connected Devices

Answer: C

Question: 7

Which action can the administrator perform using the management console?

A. Two factor authentication

B. User generated reports

C. Administrator password complexity

D. Network bandwidth throttling

Answer: B

Question: 8

Which two statements accurately describe Symantec Data Center Security: Server Advanced simple

failover? (Select two.)

A. The management console uses the first server in the ordered list of management servers when it

starts up

B. Enables deployment of a set of front-end Tomcat servers without reconfiguring the IT

infrastructure

C. Can provide static load balancing via manual assignment of agents to each Tomcat server


Symantec 250 505 test updated demo

D. The Symantec Data Center Security: Server Advanced Security Virtual Appliance supports simple

failover

E. An ordered list of management servers for simple failover is maintained by the SQL Data Store

Answer: B, C

Question: 9

Which component is excluded from the Symantec Data Center Security: Server Advanced

architecture?

A. Security Virtual Appliance

B. Management Server

C. IIS Web Server

D. Management Console

Answer: C

Question: 10

Which key component stores the policies, agent information, and real-time actionable events?

A. Management Server

B. Database Server

C. Management Console

D. Security Virtual Appliance

Answer: B


Symantec 250 505 test updated demo

THANKS FOR TRYING THE DEMO OF OUR PRODUCT

Visit Our Site to Purchase the Full Set of Actual 250-505 Exam Questions With Answers.

http://www.test4direct.com/250-505.html

We Also Provide Practice Exam Software That Simulates Real Exam Environment And Has

Many Self-Assessment Features. Download Free Product Demo From:

http://www.test4direct.com/250-505.html

Money Back Guarantee

Check Out Our Customer Testimonials


  • Login