1. What is the first rule of first aid and primary concern? - PowerPoint PPT Presentation

1 what is the first rule of first aid and primary concern
Download
1 / 15

  • 51 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

1. What is the first rule of first aid and primary concern?. Answer : Safety. 2. What is R in the RP ABCH, ways of giving first aid?. Answer: RESPONSIVENESS. 3. How do you call the first response activity to the victim of an accident?. ANSWER: First Aid.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

1. What is the first rule of first aid and primary concern?

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


1 what is the first rule of first aid and primary concern

1. What is the first rule of first aid and primary concern?

Answer : Safety


2 what is r in the rp abch ways of giving first aid

2. What is R in the RP ABCH, ways of giving first aid?

Answer: RESPONSIVENESS


3 how do you call the first response activity to the victim of an accident

3. How do you call the first response activity to the victim of an accident?

ANSWER: First Aid


4 what p is to be considered in moving the injured person in giving first aid

4. What P is to be considered in moving the injured person in giving first aid?

ANSWER : Position


5 what is h in the rp abch ways of giving first aid

5. What is H in the RP ABCH, ways of giving first aid?

ANSWER: Hemorrhaging


6 a man was hit by the car on the road what v is the word for the man in the accident

6. A man was hit by the car on the road, what V is the word for the man in the accident?

ANSWER: Victim


7 when there is an accident the safety of the r r is first to be considered

7. When there is an accident the safety of the r _ _ _ _ _ r is first to be considered.

ANSWER : Rescuer


8 what is a in the rp abch ways of giving first aid

8. What is A in the RP ABCH, ways of giving first aid?

Answer: AIRWAYS


Answer move

9. The second concern in giving first aid is, unless the victim is in a life-threatening situation, he or she should not be m _ _ _ e.

ANSWER : MOVE


10 what is c in the rp abch ways of giving first aid

10. What is C in the RP ABCH, ways of giving first aid?

Answer: CIRCULATION


11 first aid is the temporary care that you give until p l help arrives

11. First aid is the temporary care that you give until p _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ l help arrives.

ANSWER : Professional


12 calling for help may be the most important thing that you do to help the v m

12. Calling for help may be the most important thing that you do to help the v _ _ _ _ m.

ANSWER : victim


13 the groove to the side of the neck carotid artery is a good place to check the p e

13. The groove to the side of the neck (carotid artery) is a good place to check the p _ _ _ e

ANSWER: pulse


14 knowing first aid could save a life and applying first aid should be accompanied with p r

14. . Knowing first aid could save a life, and applying first aid should be accompanied with p _ _ _ _ r.

ANSWER : prayer


15 what is b in the rp abch ways of giving first aid

15. What is B in the RP ABCH, ways of giving first aid?

Answer: BREATHING


  • Login