S ketv r szellemi prostijai
Download
1 / 5

Süketvár szellemi prostijai - PowerPoint PPT Presentation


  • 55 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

Süketvár szellemi prostijai. (a bértollnokok). Azt mondtad ezt nem lehet elveszíteni. Kérdezd a tanácsadódat a zsoldszociológust!. Don Quijote lett a polgármester! Hát minek tartalak titeket, nem tudtátok átmosni a Süketváriak agyát?. Arról nem tehetek, hogy így nézel ki!.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Süketvár szellemi prostijai ' - hermione-demetra


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

S ketv r szellemi prostijai

Azt mondtad ezt nem lehet elveszíteni

Kérdezd a tanácsadódat a zsoldszociológust!

Don Quijote lett a polgármester!

Hát minek tartalak titeket, nem tudtátok átmosni a Süketváriak agyát?

Arról nem tehetek, hogy így nézel ki!

Én küldtem neked tv riportereke!

Én az éjféli mise után forralt borral kampányoltam neked

Minek ittál annyit?


S ketv r szellemi prostijai

No gyere Mikrofonállványossy, ha már fizetlek,elmondom mi a dolgod ezután.

Elintézem az ügynökeimmel, hogy a lejárt főszerkesztői megbízásodat egy évre meghosszabbítsák, majd megválasszanak.

Don Quijote van annyira szellemtelen és gyáva, hogy elfogadja a primitív újságírói tehetségtelenségedet.

Csak hogy ő is ott lehessen a második oldalon meginterjúvolva, vigyorgó képével a lapközépen, ahogy ezt velem csináltad.

Őt azonban mindig velem együtt fényképezheted az elején. Igyekezz az előnytelen képeket beszerkeszteni róla. Rólam el ne feledkezz, ha elült a botrány az elsinkófált adósságról, lassan kezdhetsz ismét velem foglalkozni, népszerűsíteni.

Igenis, „Maffiakori”, már jártam Don Quijote-nál, ahogy megbeszéltük letettem a hűségnyilatkozatot. Csak ez a „Rendíthetetlen Ősbölény aggaszt. Nála vannak a dokumentumok amik bizonyítják, hogy odaadtam minden lappéldányt neked cenzúrázásra.

Igen, rá külön kell ügyelni! A blogjában legutóbb is lefülelt a bádog utcatáblák eredetével kapcsolatban. Ezt írja: „Éppen ez utóbbi, utcatábla témában látszik a nagy különbség a maffia vezetésű város és a mostani között. Elegendő a primitív, nevetséges proletárszinvonalú bádog nyilakat, az elegáns zománcozott utcatáblákkal összevetni.

Míg a zománctáblákat nyílt verseny eredményeként szerezték be, addig a bádognyilak a maffiakori polgármester haveri kapcsolatainak eredménye. E szerint: te nem fizettél be több millió adót, akkor azt egy kis zsebbepénz fejében elengedjük, és csinálsz pár százezerért összetákolt festett proletár táblát.

Ez utóbbiak emlékeztessenek minket a maffia igazi arcára.. „

Már intézkedtem a legutóbbi lapszámban. Sumák módon szokásomnak megfelelően szépen összemostam a mostani polgármestert veled. Ezt írtam: „Jó lenne, ha a megrongált, utcákat mutató információs táblákat is minél előbb helyreállítaná az önkormányzat. Persze, az lenne a legjobb, ha a vandálok nem törnék szét időről időre ezeket. – „Érdekes módon” a vendéglátóhelyek környékén lévő táblák rongálódnak meg leggyakrabban.) Így a Süketváriak már nem is gondolnak arra , hogy ezek a táblák vacak minőségben készültek és ezért használhatatlanok. Legközelebb az adósságért fogom felelőségre vonni a Don Quijote-t.


S ketv r szellemi prostijai

Te pedig, rejtőzködő máléképű, riporterkém az uszodával hülyíted változatlanul a Süketváriakat.

Mutass be minél több sületlen, meg nem épült ki nem próbált kezdeményezést hallgasd el a problémákat. Érd városába véletlenül se menj el, ne hogy kiderüljön, hogy a kész, megalomán uszodájuk az egész várost csődbe rángatta.

És még van egy pár ötletem, mert az uszodamaffia, - tudod akik az ostoba önkormányzatokkal megépíttetik az uszodákat, majd bérbe veszik lerabolják, csődbe viszik majd megpattannak -, na ők adják nekem az újabb címeket, akikről írhatok mint tervezett beruházásokról.


S ketv r szellemi prostijai

Jól van „Pelyhesfenekű” látom Te már aktivizáltad magad. Jól használod a honlapot amit csináltattunk neked. A te feladatod idegileg kicsinálni a Don Quijote-t, mert te a templomba járókat jól tudod hülyíteni. A komment nélküli blog rossz ötlet volt, a „Rendíthetetlen Ősbölény” ki is gúnyolt érte, jól tetted, hogy levetted a blogodat, ez nem a te műfajod, még fejlődnöd kell!

Nem is lesz fejlődés, a „Maffiakori”-val gondoskodtunk arról, a 2 Milliárdos adóssággal

Már rákérdeztem miért nincs fejlődés Süketváron: „Több kínos kérdés foglalkoztatott az üggyel kapcsolatban:.. Mennyire fogja megsínyleni a város a HUHESZ-ben lévő konfliktusokat. Jelenleg elvileg többségben van a HUHESZ a városunk Önkormányzatában, de a hasonló konfliktusok eltusolása rengeteg energiát von el az érdemi munkától. Talán ezért nem történik túl sok minden Süketváron..”

Csak így tovább, idegileg készítsd ki! A legjobb lenne, ha mondva csinált okok miatt bizottsági tagságról mondj le, majd panaszkodj a honlapodon a vezetési stílusára. Ez bevált a „Rendíthetetlen Bölény”-nél is!


  • Login