kidung 40
Download
Skip this Video
Download Presentation
Kidung 40

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Kidung 40 - PowerPoint PPT Presentation


  • 174 Views
  • Uploaded on

Kidung 40. Masmur 127. Masmur 127. Menawa dudu Yehuwah Kang ayasa omahira Mesthi tansah tanpa gawe Pagaweaning tukange. 2. Menawa dudu Yehuwah Kang ngreksa marang negara Para kemit tanpa gawe Nggone njaga gapurane. 3. Tanpa gawe tangi turu Isih esuk umun-umun

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Kidung 40' - gyula


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
kidung 40
Kidung 40

Masmur 127

slide2

Masmur 127

Menawa dudu Yehuwah

Kang ayasa omahira

Mesthi tansah tanpa gawe

Pagaweaning tukange

slide3
2.

Menawa dudu Yehuwah

Kang ngreksa marang negara

Para kemit tanpa gawe

Nggone njaga gapurane

slide4
3.

Tanpa gawe tangi turu

Isih esuk umun-umun

Nadyan jaga nganti bengi

Iku ya tan maedahi

slide5
4.

Tan gawe nggonmu mangan

Pametuning kasusahan

Yen dudu Allah makwasa

Kang karsa tulung mring sira

slide6
5.

Kekasihing Allah iku

Lir sajroning padha turu

Pinaringan pitulungan

Saking astane Pangeran

ad