White hat vs black hat
Download
1 / 6

White hat vs Black hat - PowerPoint PPT Presentation


  • 317 Views
  • Uploaded on

OptimizarePlus ofera servicii de optimizare seo cu plata la performanta. Plata se efectueaza doar in momentul in care va pozitionati pe prima pagina in Google.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'White hat vs Black hat' - guest13059


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Slide2 l.jpg

  • SEO (Search Engine Optimization) este o metoda de promovare online, prinmodificarea site-uluiastfelincatsarespectereguliledupa care se realizeazaindexarea de catremotorul de cautare.


White hat seo l.jpg
White hat SEO

  • White hat SEO reprezinta o metoda de optimizareconcentrataperespectarearegulilorsirecomandarilormotoarelor de cautare. Este o metoda de optimizarece se bazeazapecrearea de densitatioptime de cuvintecheie, pecontinut identic pentruutilizatoriiumanisipentrurobotiimotoarelor de cautare, pe link-uri de calitate. Reprezinta o optimizarepetermen lung, sigura, ce nu atragepenalizari din parteamotoarelor de cautare. Putetiutiliza o serie de SEO toolspentru a vedeagradul de optimizare al unui site, in functie de regulileutilizatepentruindexare de catrerobotulmotorului de cautare.


Black hat seo l.jpg
Black hat SEO

  • Black hat SEO reprezinta o metoda de optimizarece nu respectaregulilesirecomandarilemotoarelor de cautare, incercandsapacaleascarobotii de cautare, sisaobtinaastfelindexari cat maibune. Black hat SEO a fostconsiderata o metodalegala, dardatoritadezvoltariiacestortehnici in directiaexistenteiunuicontinutdiferitvizual de cel non-vizual, utilizareaacestormetodeatragepenalizari din parteamotoarelor de cautare.


Tehnici black hat l.jpg
Tehnici black hat:

  • Keyword stuffing: site-ulsacontinadoarcuvintelecheie

  • Text invizibil: utilizareatextului a caruiculoareesteidentica cu cea a background-ului

  • Doorway pages: pagini false, ce nu suntvizibileutilizatoruluiuman, peginicesunt create doarpentru a obtine o indexaresuperioara din parteamotorului de cautare


Abordarea optimizareplus l.jpg
AbordareaOptimizarePlus

  • ServiciulOptimizarePluseste un serviciu de optimizare site webpentrumotoarele de cautareceutilizeazadoartehnici white hat. RealizamserviciiSEO Romania, cu plata la performanta. Acestserviciu se platestedoar in momentul in care site-ulajungepeprima pagina in Google, fiindlipsit de riscuripentru client. Utilizandmetode white hat nu existarisculpenalizarii din parteamotorului de cautare, obtinand o promovarepetermen lung.


ad