CAZUL TUNDREA - PowerPoint PPT Presentation

CAZUL TUNDREA
Download
1 / 11

  • 68 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

CAZUL TUNDREA. CONDAMNAT LA INCHISOARE. MARCEL TUNDREA condamnat, in 1992, la 25 de ani inchisoare pentru viol si crima. ERORI.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

CAZUL TUNDREA

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Cazul tundrea

CAZUL TUNDREA


Condamnat la inchisoare

CONDAMNAT LA INCHISOARE

MARCEL TUNDREA

condamnat, in 1992, la 25 de ani inchisoare pentru viol si crima


Cazul tundrea

ERORI


Cazul tundrea

“Dup` 12 ani, pe care i-a petrecut \n penitenciar, de]inutul a g`sit, dup` ce a trimis sute de memorii c`tre toate institu]iile statului, interes din partea unui procuror de la Gorj care a vrut s` constate vinova]ia sau nevinova]ia unui om condamnat pentru crim` si viol”(JN)


Cazul tundrea

“|n baza unei expertize genetice efectuat` de Institutul de Medicin` Legal` „Mina Minovici“ Bucure[ti, s-a stabilit c` de]inutul, condamnat la 25 de ani \nchisoare, din care a efectuat deja 12 ani, nu este autorul violului [i al omorului pentru care a fost condamnat. Speciali[tii Institutului concluzioneaz` c` probabilitatea ca Marcel }undrea s` fie autorul este de 0%, iar probabilitatea ca profilul ADN al condamnatului s` coincid` cu al altei persoanei este de 10 la puterea -12.”


Cazul tundrea

  • Trei b`rba]i condamna]i la insisten]ele magistratului gorjean au fost g`si]i nevinova]i

    de instan]ele de judecat`. Ei au fost elibera]i dup` ce petrecuser` ani grei in pu[c`rie

  • Ion Tudor Gheorghe, \n varsta de 31 de ani, este, p~n` \n momentul de fa]`, cea de-a treia victim` a procurorului gorjean Ion Diaconescu, cel care l-a anchetat [i trimis \n judecat` [i pe Ilie Marcel }undrea. Tudor Gheorghe a fost eliberat ieri din pu[c`rie, \n urma unei sentin]e de achitare a Cur]ii de Apel Craiova. Acesta a stat dup` gratii timp de trei ani [i dou` luni, fiind trimis \n judecata, pentru crim` [i t~lh`rie, de procurorul Ion Diaconescu. Tribunalul Gorj l-a condamnat de doua ori, o data la 23 de ani [i apoi la 25 de ani de deten]ie, dar instan]a de judecata din Craiova l-a g`sit nevinovat, dispun~nd eliberarea lui. Pana in momentul de fa]` au fost elibera]i din penitenciar al]i doi gorjeni care au fost ancheta]i [i trimi[i in fa]a instan]ei de c`tre procurorul Diaconescu, respectiv Marcel Ilie }undrea [i M`d`lin Tomulescu.(EVZ-Septembrie 2005)


  • Login