POLICIA E KOSOVES
Download
1 / 16

POLICIA E KOSOVES - PowerPoint PPT Presentation


 • 137 Views
 • Uploaded on
 • Presentation posted in: General

POLICIA E KOSOVES. HETIMET E BRENDSHME NE POLICIN Ë E KOSOVES. Prishtinë, 6 shtator 1999. POLICIA E KOSOVES. Organizimi dhe struktura Zëvendës Drejtori i Policisë se Kosovës Njësia për hetime te brendshme (DSP) Ligjin mbi Policin;

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha

Download Presentation

POLICIA E KOSOVES

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


POLICIA E KOSOVES

HETIMET E BRENDSHME NE POLICIN E KOSOVES

Prishtin, 6 shtator 1999


POLICIA E KOSOVES

 • Organizimi dhe struktura

 • Zvends Drejtori i Policis se Kosovs

 • Njsia pr hetime te brendshme (DSP)

 • Ligjin mbi Policin;

 • Udhzuest administrativ te Ministrise se Puneve te Brendshme ;

 • Ligjeve tjera si dhe rregulloreve te brendshme te Policise se Kosoves


Fillimi dhe Tranzicioni

 • 6 shtator 1999

 • 17 Tetor 2005

 • UNMIK-u Monitorim

 • Eulex- monitorim


 • 1 Tetor 2007 IPK-ja ka filluar punn pr hetime te brendshme te punonjsve te Policis se Kosovs;

 • Kategorizimin e sjelljeve te kqija ne shkelje te rend dhe shkelje te leht e bene Departamenti I hetimeve ne Inspektoratin Policor te Kosovs


Hetimet pr shkelje te lehta/ Njsiti I hetimeve te brendshme ne Policin e Kosovs;

Hetimet pr shkeljet e renda /Inspektorati Policor I Kosovs-Departamenti I hetimeve

Autoritet pr shqiptimin e masave disiplinore pr shkelje te lehta e ka Komisioni I Brendshm Disiplinor I Policis se Kosovs / zvends komisari I Policis


 • Autoritet pr shqiptimin e masave disiplinore pr shkelje te renda sht Drejtori I Prgjithshm I Policis se Kosovs .

 • Ministri I Punve te Brendshme si nivel I par pr masa disiplinore ndaj stafit te lart ekzekutiv dhe nivel I dyte pr ankesat ndaj masave disiplinore.


Numri I punonjesve te policise se Kosoves te gjetur fajor per shkelje disiplinore


Numri I punonjesve te policise se Kosoves qe nuk jane gjetur fajor per shkelje disiplinore


Numri I rastieve te hetuara qe nuk kane mundur te argumentohen


Ankesat dhe paraqitja interne


Rastet ne pritje te vednimit te gjykatave


Transferimi I kompetencave

 • Rregullorja 2005/54

 • Ligji mbi Policin

 • Ligji mbi Inspektoratin Policor

 • Udhzuesi administrativ pr shkeljet e renda dhe te lehta disiplinore ne Polici;

 • Pr shkeljet disiplinore qe kane ndodh para fillimit te puns te IPK pr hetime te brendshme, hetimet I zhvillon Njsiti I hetimeve te brendshme ne Policin e Kosovs pr te dy kategorit e shkeljeve.


FALEMNDERIT

Pyetje


ad
 • Login