slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
Crime Branch Norge

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Crime Branch Norge - PowerPoint PPT Presentation


  • 58 Views
  • Uploaded on

Hvis vi utdype justismord er betydningen av overbevisning og den falske straff av den personen som faktisk ikke stått på kriminalitet gren og de kriminelle linjene at han / hun ikke har begått.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Crime Branch Norge' - etterforsker1


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Hvis vi utdype justismord er betydningen av overbevisning og den falske straff av den personen som faktisk ikke stått på kriminalitet gren og de kriminelle linjene at han / hun ikke har begått.

Dette begrepet brukes også med rekken av feil og de andre omstendigheter disse kalles feil av straffefrihet og sivile saker.

slide3

På andre siden av fingeravtrykk er betegnelsen for snever forstand som er et inntrykk som er igjen av friksjon av åskammene i menneskehender eller fingers.cases.

ad