Open School Pilot Project Shkolla Azem Hajdari Shkoder, Shqiperi - PowerPoint PPT Presentation

Open School Pilot Project
Download
1 / 15

 • 141 Views
 • Uploaded on
 • Presentation posted in: General

Open School Pilot Project Shkolla Azem Hajdari Shkoder, Shqiperi. Posteri i deshirave te femijeve. prezantim.

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

Open School Pilot Project Shkolla Azem Hajdari Shkoder, Shqiperi

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Open school pilot project shkolla azem hajdari shkoder shqiperi

Open School Pilot Project

Shkolla Azem Hajdari

Shkoder, Shqiperi


Posteri i deshirave te femijeve

Posteri i deshirave te femijeve


Prezantim

prezantim

 • Shkolla 9-vjecare “Azem Hajdari” ushtron veprimtarine e saj ne lagjen Guerrile-Kiras qe ndodhet ne veriperendim te qytetit te Shkodres ne afersi te brigjeve te liqenit me te njejtin emer.

 • Qe nga krijimin i saj ne vitin 1917 kjo shkolle ka nxjerre breza te tere sportistesh e sidomos futbollistesh qe nderuan jo vetem qytetin, por edhe kombin.


Prezantim1

prezantim

 • Jane 710 nxenes qe frekuentojne kete shkolle cila vendodhet ne periferine e qytetit tone.

 • Rreth 50 % e femijeve jane femije te cilet kane levizur drejt qytetit tone ne kuadrin e levizjeve te pakontrolluara demografike.

 • Fakti qe ata vijne nga zonat e thella malore kerkojne dhe vemendje e trajtim te vecante ne lidhje me arsimimin e shoqerizimin e tyre.

 • Eshte tashme i njohur fakti qe shkollat pasi realizojne veprimtarine e tyre shkollore jane te mbyllura per nxenesit gjate pasditeve.

 • Arsy eshte qe shkolla te mos demtohet nga femijet pasi dhe nuk ka stafe qe te ndjekin femijet e veprimatrite e tyre.


Cfare do te thote open school idea

Cfare do te thoteOpen school idea?

 • Ne deshirojme qe sebashku me stafin mesimor te organizojme veprimatri te ndryshme social kulturore duke u fokusuar tek femijet e zones perreth duke e transformuar shkollen nga nje shkolle e mbyllur ne nje shkolle te hapur, duke i sherbyer me mire komunitetit qe ajo i sherben.


Target grupi

Target grupi:

 • femije 10 - 14 vjec nxenes dhe jo nxenes te Shkolles A.Hajdari.


Shtrirja gjeografike e projektit

Shtrirja gjeografike e projektit

 • Femije te zones per rreth nderteses se Shkolles.


Aktivitet formime e argetimi open school idea

aktivitet formime e argetimi:open school idea

 • Deshirojme qe te realizojme keto kurse:

 • Futboll

 • Volejboll

 • Musik

 • vizatim

 • Mekanik

 • marangoz

 • vallezim

 • Kompjuter


Cilat jane nevojat tona

Cilat jane nevojat tona?

 • Dysheke gjimnastike

 • Rrjeta volejbolli

 • Paralele

 • Unaza

 • Porta futbolli

 • Rrjeta per dritaret e palestres

 • Rrjeta per llampat

 • Rafte

 • Tavoline Pin pongu

 • Topa (volleyball and football)

 • Kaluc

 • Shkalla suedeze

 • Pedana


Si ishte palestra e shkolles sone

Si ishte palestra e shkolles sone


Skuadra e futbollit per djem

Skuadra e futbollit per Djem


Shkolla sot

Shkolla sot


Terrenet e shkolles

Terrenet e shkolles


Shkolla sot1

Shkolla sot


A do ta realizojme kete ide

A do ta realizojme kete ide???

 • Vetem nese jemi te bindur per te bashkepunuar sebashku ne te mire te femijeve.

 • Ju faleminderit per vemendjen dhe mbeshtetjen.


 • Login