687 a lenyugv nap im ds gra ihlet
Sponsored Links
This presentation is the property of its rightful owner.
1 / 3

687. A lenyugvó nap imádságra ihlet PowerPoint PPT Presentation


  • 43 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

687. A lenyugvó nap imádságra ihlet. 1. A lenyugvó nap imádságra ihlet,És nem rettegtet az éj.A vágyteli szív mindjárt megnyugvást lel,A hit biztat, hogy „Ne félj!”Az ég csillagtengerén átHitszemünk a mennyekbe lát,S álmunk így szép, hisz csak pillanat mégÉs látjuk a szép hazát!.

Download Presentation

687. A lenyugvó nap imádságra ihlet

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


687. A lenyugvó nap imádságra ihlet


1. A lenyugvó nap imádságra ihlet,És nem rettegtet az éj.A vágyteli szív mindjárt megnyugvást lel,A hit biztat, hogy „Ne félj!”Az ég csillagtengerén átHitszemünk a mennyekbe lát,S álmunk így szép, hisz csak pillanat mégÉs látjuk a szép hazát!


2. Ott feledés vár minden sóhajunkra,És észbe sem jut mi fájt!De fennmarad majd, hogy az üdvünk Ura,A jöttünkre mennyit várt!Mély álmunkból Megváltónk költS már nem köt a bűnnel telt föld!A szép, örök nap imádságra ihlet,S a menny békéje betölt!


  • Login