slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
ANYÓSOKRÓL...

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 33

ANYÓSOKRÓL... - PowerPoint PPT Presentation


  • 87 Views
  • Uploaded on

ANYÓSOKRÓL. SOK JÓT!!!. K. Patikus a pult előtt álló izgatott férfihez: - Sajnálom, uram! Ahhoz, hogy arzént vegyen, recept is kell, nem elég az anyósa fényképe. - Melyik a legelőnyösebb frizura az anyósnak? - ??? - Rövid fekete haj, középen baltával elválasztva.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' ANYÓSOKRÓL...' - draco


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

ANYÓSOKRÓL...

SOK JÓT!!!

K

slide2

Patikus a pult előtt álló izgatott férfihez:- Sajnálom, uram! Ahhoz, hogy arzént vegyen, recept is kell,

nem elég az anyósa fényképe.

slide3

- Melyik a legelőnyösebb frizura az anyósnak?- ???- Rövid fekete haj, középen baltával elválasztva.

slide4

- Mit mond az a férj, aki megtudja, hogy az anyós odaköltözik hozzájuk 3 hétre?- ???- Mindenhol jó, de a legjobb máshol!

slide5

Az anyóst kórházba szállítják egy szívroham után. A doktor mondja a férjnek:- Sajnos csak rossz hírekkel tudok szolgálni!- Istenem! Túléli?

slide7

- Képzeld! Apósomnak vénségére elment az esze. Átoperáltatta magát nővé.- Na és akkor mi van?- Hát nem érted? Nekem most két anyósom van!

slide8

Az esküvői szertartás után az anyós megkeresi az ifjú vőt, és így szól hozzá:- Hát, fiam, most, hogy elvetted a lányomat, remélem megkomolyodsz,

és nem csinálsz többé ostobaságokat!- Nem, nem mama! Ez volt az utolsó...

slide9

- Anyuka drága, miért nem telefonált, hogy jön? - kérdi a vő az anyósától.- Azért fiam, mert látni akartalak...

slide10

- Hova viszed azt a két szép libát?- Az anyósomnak.- Miért?- Mert tegnap azt mondta, hogy a fél életét odaadná egy libáért!

slide13

A férj elkíséri az anyósát a doktorhoz. Az orvos megvizsgálja, és azt mondja:- Asszonyom, Önnek nagyon csúnya a nyelve.- Doktor úr, maga összebeszélt a vejemmel!

slide14

Egy ember elviszi a kutyáját az állatorvoshoz:- Doktor úr, vágja le a kutyám farkát!- Miért tennék ilyen szörnyűséget?- Mert mindig csóválja a farkát, és holnap vendégségbe jön az anyósom.

Nem szeretném, ha azt hinné, hogy bárki is szívesen látja...

slide16

- Tudod mi a kölönbség a bengáli tigris és az anyós között?- ???- A bengáli tigris megszelídíthető...

slide18

Egyik ősember a másiknak:- Vigyázz, egy kardfogú tigris épp most ment be az anyósod barlangjába!- Na és? Miért féltsek én egy vadidegen tigrist?

slide19

Három spicces barát egymást támogatva megy hazafelé.- De jó lenne, ha egér lennék! - mondja az egyik.- Miért akarsz éppen egér lenni? - kérdezi tőle a barátja.- Mert az anyósom csak az egértől fél.

slide21

Megy az anyós járókerettel a falu vége felé. Útközben találkozik a vejével. Kérdi a vej:- Hová, hová, muter?- A temetőbe, fiam.- Hát a járgányt ki hozza haza?

slide22

Két barát beszélget egymással:- Mondd öregem, hogy szoktál le az alkoholról?- Muszáj volt, mert amikor részegen hazamentem,

mindig duplán láttam az anyósomat.

slide23

Kovács bemegy egy női kalapkereskedésbe.- Kérem, kalapot szeretnék venni az anyósomnak.- Milyen feje van őnagyságának?- Ronda.

slide24

Két barát beszélget:- Miért sírsz?- Elvittem az anyósom az orvoshoz, aki azt mondta, hogy már csak 28 napja van hátra.- Nyugalom, meglátod, hogy az a 28 nap hamar elrepül!

slide25

Férj az anyósának:- Anyósom, maga olyan szép, hogy elmehetne egy kínai festőhöz modellnek.- De kedves tőled! De miért éppen kínai festőhöz?- Mert azok szoktak mindig sárkányokat festeni.

slide26

Az anyós így szól a vejéhez:- Fiam! Miért öltöztél egy hétköznapi vacsorához talpig feketébe?- Azzal ne törődjön mama! Egye inkább azt a finom gombapaprikást!

slide28

- Az én anyósom olyan, mint a húsvéti tojás!- Hogyhogy?- Erősen festett, és előbb-utóbb összetöröm!

slide29

- Kik voltak a legboldogabbak a Földön?- Ádám és Éva.- Miért?- Mert nekik nem volt anyósuk!

slide30

Főnök úr, kérek egy nap rendkívüli szabadnapot.

  • Szeretnék elmenni az anyósom temetésére.- Én is barátom, én is...
slide31

Fiatal férj rohan a feleségéhez:- Drágám! Az anyád fél órája kiesett az ablakon!- És csak most mondod?- Eddig nem tudtam megszólalni a röhögéstől!

slide32

Két barát beszélget:- Hallottad? Azt írta az újság, hogy egy férfi megölte az anyósát.- Istenem! Vannak még bátor emberek!

slide33

Lányom, szeretnék a vejem kedvében járni!

  • Szerinted melyik ruhámat vegyem fel?- Szerintem azt, amiben utazni szoktál.
ad