ANYÓSOKRÓL...
Download
1 / 33

ANYÓSOKRÓL... - PowerPoint PPT Presentation


  • 84 Views
  • Uploaded on

ANYÓSOKRÓL. SOK JÓT!!!. K. Patikus a pult előtt álló izgatott férfihez: - Sajnálom, uram! Ahhoz, hogy arzént vegyen, recept is kell, nem elég az anyósa fényképe. - Melyik a legelőnyösebb frizura az anyósnak? - ??? - Rövid fekete haj, középen baltával elválasztva.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' ANYÓSOKRÓL...' - draco


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

ANYÓSOKRÓL...

SOK JÓT!!!

K


Patikus a pult előtt álló izgatott férfihez:- Sajnálom, uram! Ahhoz, hogy arzént vegyen, recept is kell,

nem elég az anyósa fényképe.


- Melyik a legelőnyösebb frizura az anyósnak?- ???- Rövid fekete haj, középen baltával elválasztva.


- Mit mond az a férj, aki megtudja, hogy az anyós odaköltözik hozzájuk 3 hétre?- ???- Mindenhol jó, de a legjobb máshol!


Az anyóst kórházba szállítják egy szívroham után. A doktor mondja a férjnek:- Sajnos csak rossz hírekkel tudok szolgálni!- Istenem! Túléli?


- Mi az? Reggel ugat, este úszik? doktor mondja a férjnek:- ???- Az anyós műfogsora.


- Képzeld! Apósomnak vénségére elment az esze. Átoperáltatta magát nővé.- Na és akkor mi van?- Hát nem érted? Nekem most két anyósom van!


Az esküvői szertartás után az anyós megkeresi az ifjú vőt, és így szól hozzá:- Hát, fiam, most, hogy elvetted a lányomat, remélem megkomolyodsz,

és nem csinálsz többé ostobaságokat!- Nem, nem mama! Ez volt az utolsó...


- Anyuka drága, miért nem telefonált, hogy jön? - kérdi a vő az anyósától.- Azért fiam, mert látni akartalak...


- Hova viszed azt a két szép libát? a vő az anyósától.- Az anyósomnak.- Miért?- Mert tegnap azt mondta, hogy a fél életét odaadná egy libáért!


- Mit csinálsz, ha elaludt az anyósod? a vő az anyósától.- ???- Meggyújtod mégegyszer.


- Hogy van az anyósod? a vő az anyósától.- ÁÁá... Megmarta egy kígyó.- És? Belehalt?- Igen. A KÍGYÓ!!!


A férj elkíséri az anyósát a doktorhoz. Az orvos megvizsgálja, és azt mondja:- Asszonyom, Önnek nagyon csúnya a nyelve.- Doktor úr, maga összebeszélt a vejemmel!


Egy ember elviszi a kutyáját az állatorvoshoz: megvizsgálja, és azt mondja:- Doktor úr, vágja le a kutyám farkát!- Miért tennék ilyen szörnyűséget?- Mert mindig csóválja a farkát, és holnap vendégségbe jön az anyósom.

Nem szeretném, ha azt hinné, hogy bárki is szívesen látja...


- Miért jár az anyós biciklivel? megvizsgálja, és azt mondja:- Mert a seprűje szervizben van.


- Tudod mi a kölönbség a bengáli tigris és az anyós között?- ???- A bengáli tigris megszelídíthető...


- Na Zoli, hogy tetszik az új anyósod? között?- Ami azt illeti, nem olyan mint egy új...


Egyik ősember a másiknak: között?- Vigyázz, egy kardfogú tigris épp most ment be az anyósod barlangjába!- Na és? Miért féltsek én egy vadidegen tigrist?


Három között?spicces barát egymást támogatva megy hazafelé.- De jó lenne, ha egér lennék! - mondja az egyik.- Miért akarsz éppen egér lenni? - kérdezi tőle a barátja.- Mert az anyósom csak az egértől fél.


- Mit vesz az anyós feleslegesen? között?- Lélegzetet.


Megy az anyós között?járókerettel a falu vége felé. Útközben találkozik a vejével. Kérdi a vej:- Hová, hová, muter?- A temetőbe, fiam.- Hát a járgányt ki hozza haza?


Két barát beszélget egymással: között?- Mondd öregem, hogy szoktál le az alkoholról?- Muszáj volt, mert amikor részegen hazamentem,

mindig duplán láttam az anyósomat.


Kovács bemegy egy női kalapkereskedésbe. között?- Kérem, kalapot szeretnék venni az anyósomnak.- Milyen feje van őnagyságának?- Ronda.


Két barát beszélget: között?- Miért sírsz?- Elvittem az anyósom az orvoshoz, aki azt mondta, hogy már csak 28 napja van hátra.- Nyugalom, meglátod, hogy az a 28 nap hamar elrepül!


Férj az anyósának: között?- Anyósom, maga olyan szép, hogy elmehetne egy kínai festőhöz modellnek.- De kedves tőled! De miért éppen kínai festőhöz?- Mert azok szoktak mindig sárkányokat festeni.


Az anyós így szól a vejéhez: között?- Fiam! Miért öltöztél egy hétköznapi vacsorához talpig feketébe?- Azzal ne törődjön mama! Egye inkább azt a finom gombapaprikást!


- Mondja, mit főz magának az anyósa? között?- Mindig ugyanazt: bosszút forral!


- Az én anyósom olyan, mint a húsvéti tojás! között?- Hogyhogy?- Erősen festett, és előbb-utóbb összetöröm!


- Kik voltak a legboldogabbak a Földön? között?- Ádám és Éva.- Miért?- Mert nekik nem volt anyósuk!Fiatal férj rohan a feleségéhez: között?- Drágám! Az anyád fél órája kiesett az ablakon!- És csak most mondod?- Eddig nem tudtam megszólalni a röhögéstől!


Két barát beszélget: között?- Hallottad? Azt írta az újság, hogy egy férfi megölte az anyósát.- Istenem! Vannak még bátor emberek!ad