Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

9L0-624 Latest Questions and Answers PowerPoint PPT Presentation


CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

9L0-624 Latest Questions and Answers

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


9l0 624 latest questions and answers

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Apple

9L0-624

Mac OS X Directory Services 10.6 Exam

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/9L0-624/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/9L0-624/


9l0 624 latest questions and answers

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1.

You have an Open Directory master with many replicas. The master has had a hardware failure. Howshould you

promote one of the replicas to master and have all the other replicas look to the new master?

A. Using Server Admin, change one of the Open Directory replicas to a master, and then change all of theremaining

Open Directory replicas to standalone servers, and back to replicas.

B. Using dsconfigldap, change one of the Open Directory replicas to a master, and then use Server Adminto change

all of the remaining Open Directory replicas to standalone servers, and back to replicas.

C. Using Server Admin, change one of the Open Directory replicas to a master, and then change theaddress of the

Open Directory master on all of the remaining replicas, without changing the role of thereplicas.

D. Using dscl, change one of the Open Directory replicas to a master, and then use serveradmin tochange the

address of the Open Directory master on all of the replicas, without changing the role of thereplicas.

Answer: A

Question: 2.

You are configuring a Mac OS X Server v10.6 computer to search multiple directory domains. How canyou specify the

order in which the server searches the directories when authenticating users?

A. Define a custom search path in the Authentication pane of Directory Utility.

B. Run slapconfig -setauthmechanisms and specify the directory domain search order.

C. In the Mappings pane of Directory Utility, modify the mapping for the AuthenticationAuthority attribute.

D. In the Advanced pane of Workgroup Manager, configure the computer account and enter theauthentication

search path.

Answer: A

Question: 3.

In Mac OS X Server v10.6, GeneratedUIDs provide for user identification in which TWO contexts?

Choose the two best answers.

A.file ACLs

B.file ownership

C.password policies

D.group membership

E.Kerberos TGT requests

F.CDSA security verification

Answer: A, D

Question: 4.

A search base for an LDAP request describes ________.

A. the client application making the search request

B. the location in the LDAP hierarchy where the search will begin

C. the network path to the LDAP server that the request will search

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/9L0-624/


9l0 624 latest questions and answers

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

D. the directory services data types that correspond to the LDAP entry being searched

Answer: B

Question: 5.

In a default configuration of a Mac OS X v10.6 computer, which folder contains Open Directory logs?

A. ~/Library/Logs/

B. /var/log/dslocal/

C. /System/Library/Logs/

D. /Library/Logs/DirectoryService/

Answer: D

Question: 6.

What type of entry in an LDAP schema defines the record type(s) that the LDAP directory supports?

A. OID base

B. object class

C. syntax definition

D. attribute definition

Answer: B

Question: 7.

You want to add a user to an Open Directory master. Which command-line tool lets you do so withoutrequiring that

you stop the DirectoryService process to avoid data corruption?

A. dscl

B. slapadd

C. slapconfig

D. slappasswd

E. dsconfigldap

Answer: A

Question: 8.

You want a Mac OS X v10.6 computer to mount a network volume dynamically over AFP when users log in to the

computer. Which TWO attributes must be defined in the mount record? Choose the two bestanswers.

A.Export

B.MountDir

C.VFSOpts

D.VFSType

E.VFSMount

F.HomeDirectory

Answer: C, D

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/9L0-624/


9l0 624 latest questions and answers

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 9.

In Mac OS X v10.6, how do you enable or disable debug logging for the DirectoryService process?

A. Enter the command killall -USR1 DirectoryService in Terminal.

B. In Server Admin, select Detailed Logging in the Open Directory service pane.

C. Enter the command defaults write com.apple.DirectoryService LogLevel debug in Terminal.

D. Enter the command serveradmin settings dirserv:loggingAttributes:logLevel = "debug" in Terminal.

Answer: A

Question: 10.

When a Kerberos client authenticates with a kerberized service, how does the kerberized servicedetermine that the

client has a service ticket from an authentic KDC?

A. The service ticket is signed with the KDC's public key.

B. The service ticket is signed with the user's private key.

C. The service ticket is encrypted with the service's public key.

D. The service ticket is encrypted with the service's private key.

Answer: D

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/9L0-624/


9l0 624 latest questions and answers

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/9L0-624/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/9L0-624/


  • Login