Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

9A0-154 IT Certification Program PowerPoint PPT Presentation


CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

9A0-154 IT Certification Program

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


9a0 154 it certification program

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Adobe

9A0-154

Adobe Premiere Pro CS5

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/9A0-154/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/9A0-154/


9a0 154 it certification program

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

You are working on project that originated on film. You are going to convert your video edits back to film edits. In

which setting in the New Project dialog box should you choose?

A. Video Display Format > Timecode

B. Video Display Format > Feet + Frames 35mm

C. Audio Display Format > Milliseconds

D. Capture Format > DV

Answer: B

Question: 2

Click the Exhibit button.

Where would you find the option that allows you to report the time in your project solely as a running count of

frames?

A. A

B. B

C. C

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/9A0-154/


9a0 154 it certification program

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

D. D

Answer: B

Question: 3

When creating a New Sequence, how many total mono audio tracks can be created?

A. 16

B. 64

C. 99

D. 100

Answer: C

Question: 4

What happens when you drag an asset to the New Item button at the bottom of the Project panel?

A. The New Sequence dialog box opens allowing you to change settings for the new sequence.

B. The New Sequence dialog box opens allowing you to change settings for all sequences in your project.

C. A new sequence is created with the same settings as the asset.

D. A new sequence is created and all sequences in the project take on the settings of the asset.

Answer: C

Question: 5

What can be determined by selecting an available preset in the New Sequence dialog box?

A. the type of Sequences for the entire project

B. the type of Sequences for any imported Sequences for the project

C. the type of Sequence for all captured footage

D. the type of Sequence for the new Sequence only

Answer: D

Question: 6

Which function can be performed in the Project Manager dialog box?

A. Consolidating the files associated with a project.

B. Editing the sequences in a project.

C. Trim the media files and save into the current project.

D. Move or delete clip markers in a project.

Answer: A

Question: 7

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/9A0-154/


9a0 154 it certification program

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

You need to move an existing project and all its files to a new external hard drive. The project is NOT complete and

you need access to all files and video that have been imported into the project. The new file names should match the

original file names. Which option in the Project Manager dialog box should you select?

A. Create New Trimmed Project

B. Collect Files and Copy to New Location

C. Exclude Unused Clips

D. All three options must be checked

Answer: B

Question: 8

You want to archive a project that includes only your used assets. Which option in the Project Manager dialog box

should you choose?

A. Create New Trimmed Project

B. Exclude Unused Clips

C. Include Handles

D. Include Preview Files

Answer: B

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/9A0-154/


9a0 154 it certification program

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/9A0-154/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/9A0-154/


  • Login