Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

3X0-103 Latest Certification Practice Test PowerPoint PPT Presentation


CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

3X0-103 Latest Certification Practice Test

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


3x0 103 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

SAIR

3X0-103

Linux Networking (Level 1)

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/3X0-103/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/3X0-103/


3x0 103 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

Which of the following is the broadcast address for the Class B subnet 172.16.0.0/255.255.0.0? (Select the best

answer.)

A. 172.16.1.1

B. 172.16.1.255

C. 172.16.255.255

D. 172.16.0.255

E. 172.16.255.1

Answer: C

Question: 2

Telnet was developed as a continuation of what other communications program developed for ARPANET? (Select the

best answer.)

A. rpc

B. tele

C. login

D. ftp

E. mutt

F. None of the above

Answer: D

Question: 3

Which of the following is the most efficient way to send from one source to several destinations on a network?

(Select the best answer)

A. Peercast

B. Doublecast

C. Unicast

D. Multicast

E. Broadcast

Answer: D

Question: 4

Which of the following can be accomplished using the 'route' command?

A. view the list of routers a set of packets will take

B. view metrics for a given route

C. alter the IP to MAC address entries

D. alter the IP to FQDN resolution entries

Answer: B

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/3X0-103/


3x0 103 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 5

Which of the following is TRUE concerning the PTR Resource Record?

A. PTR records do not map IP addresses to host addresses.

B. PTR records point to the address of a host.

C. PTR records provide the ability for reverse to host names, thus saving memory on the name server.

D. PTR records are pointers that point to host names, thus saving memory on the name server.

Answer: C

Question: 6

Which of the following protocols are valid serial connection protocols? (Choose two.)

A. SLIP

B. CHX

C. SPX

D. IPX

E. PPP

Answer: A.E

Question: 7

Typical implementations of ping use the _____ to send echo requests to other hosts.

A. Internet Protocol (IP)

B. Internet Control Message Protocol (ICMP)

C. User Datagram Protocol (UDP)

D. Transport Control Protocol (TCP)

Answer: B

Question: 8

Which Resource Record allows the redirecting of mail to another host, assuming the accounts exist?

A. TXT

B. PTR

C. SOA

D. MAIL

E. MX

Answer: E

Question: 9

Consider the following scenario:

A system computers is connected is a single in-office server. This server provides IPs to the terminals and allows the

terminals to view Web pages and receive mail. To outside systems, the small network is not visible. This example of

an Internet connected to the Internet.

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/3X0-103/


3x0 103 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

A. True

B. False

Answer: A

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/3X0-103/


3x0 103 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/3X0-103/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/3X0-103/


  • Login