Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

3X0-101 Latest Certification Practice Test PowerPoint PPT Presentation


CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

3X0-101 Latest Certification Practice Test

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


3x0 101 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

SAIR

3X0-101

Linux Installation and Configuration (Level 1)

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/3X0-101/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/3X0-101/


3x0 101 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

Which of the following are NOT in the IBM PC architecture?

A. Memory bus

B. CPU

C. Cache

D. PCI bus

E. Floating point processor

F. DMA controller

G. BIOS

H. The kernel controller

I. ISA bus

Answer: H

Question: 2

When all virtual consoles are being used, how would one log into the system within having another user log out?

(Select the best answer).

A. Log in using the parallel access port.

B. Log in using the network access port.

C. Log in using the multitasking access port.

D. Use the command "maketerm -8" to create an eight virtual console.

E. One cannot log in.

Answer: B

Question: 3

The format of an IP address is w.x.y.z. What does each letter represent?

A. a decimal number from 1 to 64

B. a decimal number from 1 to 32

C. a decimal number from 1 to 16

D. a decimal number from 1 to 254

E. None of the above

Answer: D

Question: 4

Which of the following is/are TRUE about I/O addresses?

A. I/O addresses identify the shared memory between two devices.

B. I/O addresses assist in passing data back and forth once the device has been identify by the IRQ

C. Devices can share I/O addresses.

D. Both B and C

Answer: B

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/3X0-101/


3x0 101 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 5

Which of the following is TRUE about the Linux kernel? (Select the best answer)

A. The kernel allows the user to directly interact with the hardware registers.

B. The kernel allows dynamic loading and unloading of device drivers.

C. The kernel is a software package that includes the shell.

D. The kernel is stored in the MBR.

Answer: B

Question: 6

Which of the following is FALSE about the modular structure of Linux? (Choose two.)

A. It promotes code reuse.

B. It is intended to provide subsystem independence.

C. A highly reused module creates a bottleneck in the system.

D. Modular software is written in a single body of code.

Answer: B.C

Question: 7

When a user logs out of a virtual console, which of the following is TRUE?

A. That particular virtual console is rendered useless until manually reset.

B. The virtual console is reinitialized and made ready for a new login.

C. The logout script is responsible for giving the login prompt again.

D. The shell will lock until any key is pressed, then it will reset.

Answer: B

Question: 8

Which of the following are TRUE? (Choose two.)

A. Linux supports multiple users with help of multitasking.

B. Multitasking in Linux is not preemptive.

C. Multitasking does not require multiple users.

D. Only programs that execute as root can multitask.

E. Only daemons can utilize multitasking.

Answer: A.C

Question: 9

Which one of the following is NOT a component of a video adapter card?

A. Video memory

B. Raster scan memory

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/3X0-101/


3x0 101 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

C. Digital-to-analog converter

D. Video controller

Answer: B

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/3X0-101/


3x0 101 latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/3X0-101/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/3X0-101/


  • Login