Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

2M00001A Latest Certification Practice Test PowerPoint PPT Presentation


CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

2M00001A Latest Certification Practice Test

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


2m00001a latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Avaya

2M00001A

Selling Avaya Contact Center Solutions for IP Office - APSS

Online Test

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/2M00001A/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/2M00001A/


2m00001a latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

Which is an IP Office-based Midmarket contact center solution? (Selectone.)

A. Avaya Automated Chat

B. Avaya Contact Center Select

C. Avaya Aura Register Call Center Elite for Midsize Enterprise

D. Avaya Interaction Center

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://www.avaya.com/usa/product/avaya-aura-solution-for-midsize-enterprise/

Question: 2

Which is an IP Office-based Midmarket contact center solution? (Selectone.)

A. Avaya Automated Chat

B. Avaya AuraRegister Contact Center Suite for Midsize Enterprise

C. Avaya IP Office Contact Centre'

D.Avaya Interaction Center

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://www.avaya.com/usa/product/avaya-aura-solution-for-midsize-enterprise/

Question: 3

Identify the supervisor capacities for Avaya Contact Center Select with IP500v2?

A. 100

B.50

C.30

Answer: C

Explanation:

Reference:

http://www.activ8avaya.com/ip-office/avaya-contact-center-select-key-highlights-accs/

Question: 4

Which is a supported language for Avaya IP Office Contact Center? (Select one.)

A. Italian

B. English

C.German

D.Latin Spanish

E. French

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/2M00001A/


2m00001a latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

F.Brazilian Portuguese

Answer: B

Question: 5

Which are the correct capacities for Avaya IP Office Contact Center? (Select two.)

A. Up to 100 ActiveVoiceAgents with IP Office Server Edition

B. Up to 30 Active Multichannel Agents with IP500v2

C. Up to 250 Active Voice Agents with IP Office Server Edition

D.Up to 1,000 Active Multichannel Agents with IP500v2

Answer: A, B

Question: 6

Which are reporting capabilities for Avaya Contact Center Solutions for IP Office? (Select two.)

A. Deliver enterprise-wide reporting that handles dashboard reporting and realtime analytics for full, end-to-end

performance management.

B. Collect and evaluate statistical data on a contact from beginning to end. including voice calls, email, chat, SMS,

and fax.

C. Capture details on inbound and outbound contacts, to enable analysis and optimization of network trunks and

agents.

D. Provides cradle-to-grave reporting enabling visualization of call flow data using flow graphs, dashboards, and

tabular reports.

Answer: B, D

Question: 7

Identify the supervisor capacities for Avaya IP Office Contact Center with IP500v2. (Click and drag the correct option

to the space below.)

A. 50

B. 30

C. 100

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://www.activ8avaya.com/ip-office/avaya-contact-center-select-key-highlights-accs/

Question: 8

Identify the supervisor capacities for Avaya Contact Center Select with IP Office Server Edition. (Click and drag the

correct option to the space below.)

A. 100

B. 30

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/2M00001A/


2m00001a latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

C. 50

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://www.activ8avaya.com/ip-office/avaya-contact-center-select-key-highlights-accs/

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/2M00001A/


2m00001a latest certification practice test

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/2M00001A/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/2M00001A/


  • Login