Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

1Z0-565 Latest Exam Questions PowerPoint PPT Presentation


CertsChief Best IT Certification practice test material provider with thousands of professional it certification Exams, like as CompTIA, Microsoft, Vmware, IBM and more. CertsChief Pass Your Exam with 100% Guarantee with CertsChief Preparation Material. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

1Z0-565 Latest Exam Questions

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


1z0 565 latest exam questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Oracle

1Z0-565

JD Edwards EnterpriseOne 9 Manufacturing Essentials

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-565/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/1Z0-565/


1z0 565 latest exam questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

Which three statements about the Kanban are true?

A. An inventory material push creates an inventory transfer.

B.When a consuming work center signals for more parts, the system finds or creates a work order

C.Kanbans are designed to include pay on consumption for vendor-supplied items.

D.When a consuming location requires a supplied material the Kanban system either finds a purchase order or

creates a new one.

E.Kanban is an inventory control system.

Answer: A,D,E

Question: 2

Which two statements about routing are true?

A. Master Routing creates one routing instruction for many parts that use the same manufacturing steps.

B.Different batch routing instructions cannot be created for the same item by branch, type, and batch quantity

produced.

C.The system considers the alternate operation during product costing and back scheduling.

D.An alternate routing Instruction operation is information for shop floor and users.

Answer: B,D

Question: 3

Identify two Manufacturing Dashboard reports:

A. Material Lead Time

B.On Time Production Completions

C.Actual production vs. Planned Variance

D.Supplier on Time Delivery

E.Work in Process

Answer: A,D

Question: 4

The customer wants to set up Process Manufacturing. Which two statements about ingredients are true?

A. The sum of the percentages must equal 100 percent

B.Ingredients can be entered for each operation

C.Both grade and potency values for an ingredient can be entered

D.Substitute ingredients are not allowed

Answer: A,C

Question: 5

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/1Z0-565/


1z0 565 latest exam questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Which two statements about MRP are true?

A. The outputs of MPS/MRP Regeneration (R3482) are the MRS/MRP Message file (F34U), MPS/MRP Lower Level

Requirements file (F3412), and MPS/MRP Summary File (F3413).

B.MRP uses information from the Bill of Material and inventory records to calculate the t/me-phased net material

requirements for every component Item and subassembly.

C.MRP generation explodes higher level demand for manufactured items.

D.OP is the only document type that can be generated by R3482 when purchase order messages are created.

E.Expedite and Defer Damper Days cannot be entered as part of the processing options for MRP Generation (R3482).

Answer: B,E

Question: 6

Which two statements about bill of the material are true?

A. A highlight in Description column in the grid means that the component has a predefined substitute.

B.A purchased part cannot have a bill of Material.

C.The E type bill of Material can be used in prototype costing Simu-lations by changing a processing option in the

cost Simu-lations.

D.Feature plan percent impacts the quantity planned by MRP.

E.MRP does not plan for Percent of Scrap.

Answer: C,D

Question: 7

In order to retrieve a bill of material and routing, the Cost Simu-lation program (R30812) uses the following:

A. Batch Quantity

B.Issue Type Code

C.Accounting Cost Quantity

D.Operation Number

E.Bill and Routing Type "M"

F.Valid Effective Dates

Answer: A,D,F

Question: 8

The customer captures all variance types for all work orders. What type of variance is created when a change is

intentionally made to a parts list before the work order is released to the shop floor?

A. Planned variance

B.Other Variance

C.Labor Variance

D.Engineered Variance

Answer: C

Question: 9

The client is defining Assembly Inclusion Rules for the configured item. Which three statements are true?

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/1Z0-565/


1z0 565 latest exam questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

A. Assembly Inclusion Rules cannot be copied to a new configured item.

B.Assembly Inclusion Rules enable the definition of component relationships for the configured item.

C.Assembly Inclusion Rules enable the definition of routings for the configured Item.

D.Assembly Inclusion Rules do not allow duplicate items to be used in a configuration.

E.Assembly Inclusion Rules enable the definition of price and cost adjustments.

Answer: A,C,E

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/1Z0-565/


1z0 565 latest exam questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-565/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/1Z0-565/


  • Login