Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 6

1Z0-470 Preparation Material PowerPoint PPT Presentation


CertsChief Best IT Certification practice test material provider with thousands of professional it certification Exams, like as CompTIA, Microsoft, Vmware, IBM and more. CertsChief Pass Your Exam with 100% Guarantee with CertsChief Preparation Material. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

1Z0-470 Preparation Material

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


1z0 470 preparation material

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Oracle

1Z0-470

Oracle Fusion Procurement 2014 Essentials

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/


1z0 470 preparation material

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

Identify two features of the price break functionality provided in Blanket Purchase Agreement (BPA) document

types.

A. payment method, which supports multiple-installment payment goods or services

B. condition-dependent reductions in price

C. change orders affecting pricing of specific lines

D. means to provide price discounts

E. price increase request from a supplier through the supplier portal

Answer: B, E

Explanation:

Price breaks are reductions in the price of an item depending on certain conditions such as purchasing in bulk or

from a certain location. The Price Break region of the Lines page enables you to enter price break information for

blanket purchase agreement lines.

As a supplier using Oracle Fusion Supplier Portal, you can view purchasing documents and change orders awaiting

acknowledgment and record your response over the portal. New acknowledgment requests also show up as worklist

items on the portal and as e-mail notification.

Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E37017_01/doc.1115/e22658/F387038AN185BD.htm

Question: 2

Select two document sequencing setups that are performed in the “Configure Requisitioning Business Function”

task.

A. Next Agreement Number

B. Next Requisition Number

C. Next Negotiation Number

D. Next Purchase Order Number

E. Next Receipt Number

Answer: B, D

Explanation:

e Procurement Application Administrator has access to the Configure Requisition Business Function page for setting

up a business unit that has a requisitioning business function associated with it. The attributes specified here are

used to default values and behavior of the application when users are creating requisitions and purchase orders for

the requisitioning BU.

Reference:

https://docs.oracle.com/cd/E56614_01/procurementop_gs/OAPRO/F1061043AN3FFA8.htm

Question: 3

On completion of a Negotiation Award using a negotiation template, you are trying to create a purchasing document

and system provides you the option to create a Blanket Purchase Agreement (BPA) only, whereas you expected to

get an option to create a Contract Purchase Agreement (CPA).

Identify the reason for this.

A. The negotiation outcome is defined as ‘Contract Purchase Agreement’ in the negotiation template.

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/


1z0 470 preparation material

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

B. The Profile Option PO_PRC_AGENT_CATEGORY_ASSIGNMENT is set to the current user.

C. The Business Function for the associated Business Unit is ‘Requisition Only’ and did not allow Purchase Agreement

Generation.

D. The negotiation outcome is defined as ‘Blanket Purchase Agreement’ in the negotiation template.

Answer: A

Explanation:

Reference:

https://docs.oracle.com/cd/E18727_01/doc.121/e13411/T354132T354136.htm#T477645

(see Specifying default price break types)

Question: 4

Acme Corporation has provided the following requirement in Fusion Procurement:

If the category on the requisition line is IT service (Category ID – 11423), approvals from “IT Service Category

Approval Group” are required.

Identify the rule setup in Business Process Model (BPM) tasks to meet this requirement.

A. If ReqLineDimension.categoryId is equal to 11423; Then

List Builder = Resource

Response Type = Required

Approval Group = “IT Service Category Approval Group”

Allow empty group = False

B. If ReqLineDimension.categoryId is equal to 11423; Then

List Builder = Approval Group

Response Type = Required

Approval Group = “IT Service Category Approval Group”

Allow empty group = False

C. If ReqLineDimension.categoryId is equal to 11423; Then

List Builder = Approval Group

Response Type = FYI

Approval Group = “IT service Category Approval Group”

Allow empty group = True

D. If ReqLineDimension.categoryId is equal to 11423; Then

List Builder = Supervisory

Response Type = Required

Approval Group = “IT Service Category Approval Group”

Allow empty group = False

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://onlyoraclefusion.blogspot.com.tr/2014/05/setting-up-document-approval-oracle.html

Question: 5

Which two job roles can access the Procurement Dashboard?

A. Buyer

B. Procurement Manager

C. Procurement Preparer

D. Procurement Requester

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/


1z0 470 preparation material

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

E. Category Manager

Answer: B, C

Question: 6

While creating a Contract Purchase Agreement, a buyer tries to add a Contract Template to it but the List of Values

(LOV) is empty.

Identify three applicable reasons for this issue.

A. The Contract Template is in ‘Approved’ status.

B. The document type associated with the Contract Template is ‘Purchase Order’.

C. The document type associated with the Contract Template is ‘Contract Purchase Agreement’.

D. The Contract Template is not ‘Approved’.

E. The document type associated with the Contract Template is ‘Blanket Purchase Agreement’.

Answer: A, B, C

Explanation:

Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E37017_01/doc.1115/e22658/F424214AN124DD.htm

Question: 7

After gathering requirements from the business leads of customer organization, you have set up the Bill-to location

at multiple places during Fusion Procurement Implementation. Identify the source from which the purchase order

defaults the Bill-to location.

A. From the ‘Common Payables and Procurement options’ first and if it is ‘Null’ then from ‘Supplier site assignment’

B. From the ‘Supplier site assignment’ first and if it is ‘Null’ then from ‘Common Payables and Procurement options’

C. From the ‘Configure Procurement business function’

D. From the ‘Configure Requisitioning business function’

E. From the Business Unit setup

Answer: C

Explanation:

Common Payables and Procurement Configuration setting for the Sold-to BU

Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E37017_01/doc.1115/e22658/F387038AN185BD.htm

Question: 8

Identify three seeded ruleset names under Business Process Model (BPM) tasks that have requisition approvals

routed in the serial method.

A. PreApprovalLineConsensusRules

B. HeaderHierarchyRules

C. LineHierarchyRules

D. DistributionRules

E. DistributionHierarchyRules

F. DistributionConsensusRules

Answer: B, D, F

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/


1z0 470 preparation material

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 9

Your customer tells you that in their industry, the response document for an auction is called a ‘Proposal’ instead of

the default Fusion term ‘Bid’, and that they would like to have all their negotiation documents reflect this

terminology. What would you do to meet this requirement?

A. Create a Negotiation Template.

B. Create a Purchasing Document Style.

C. Create a Negotiation Style.

D. Create a Negotiation Type.

E. Customize the Descriptive Flexfield.

Answer: A, D

Question: 10

Name the Oracle Transactional Business Intelligence (OTBI) KPI that indicates the count of approved requisitions

where at least one of the requisition lines is assigned to the buyer who has logged in and that requisition line is not

implemented into an order, bucketed by the number of days elapsed since the requisition was approved.

A. Requisition Lines in Process Count

B. Requisition Lines Volume Count

C. Requisition Line Aging Count

D. Requisition Aging Count

E. Requisition Lines Cycle Time

Answer: A

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/


1z0 470 preparation material

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 6

http://www.certschief.com/exam/1Z0-470/


  • Login