Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

1Z0-429 Study Guide PowerPoint PPT Presentation


CertsChief Best IT Certification practice test material provider with thousands of professional it certification Exams, like as CompTIA, Microsoft, Vmware, IBM and more. CertsChief Pass Your Exam with 100% Guarantee with CertsChief Preparation Mateiral. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

1Z0-429 Study Guide

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


1z0 429 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Oracle

1Z0-429

Oracle FS1 Series Systems Implementation Essentials

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-429/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/1Z0-429/


1z0 429 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

Which role should the storage administrator select when creating a new user who will be creating volumes but not

performing other updates on the FS1 system?

A. Administrator1

B. Administrator2

C. Support

D. Primary Support

Answer: C

Question: 2

What step should be performed to receive email notifications from the FS1 system?

A. Configure email notifications routed via an email server.

B. Configure SNMP on host.

C. Enable Call-Home feature.

D. Create Primary Administrator.

Answer: D

Explanation:

Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E57980_10/E52540_02/E52540_02.pdf

Question: 3

When updating the FS1 Storage System software, which option should be selected only when directed by Oracle

Support?

A. Software Update override

B. Upload Software Package

C. Update software without restarting the system

D. Schedule software update to occur at a later time

Answer: B

Explanation:

Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E57980_10/E52540_02/E52540_02.pdf

Question: 4

Which login ID is used by the support team to help troubleshoot the FS1 system?

A. administrator

B. monitor

C. oracle

D. primary administrator

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/1Z0-429/


1z0 429 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Answer: B

Question: 5

Which CLI tool opens a separate shell prompt?

A. pcli.exe

B. fscli.exe

C. pdscli.exe

D. FSonecli.exe

Answer: B

Question: 6

How does the Oracle FS System Manager indicate that an alert has occurred?

A. by displaying an exclamation-point (!)icon in the dynamic status bar

B. by changing the system status icon to an exclamation-point (!) icon in the dynamic status bar

C. by displaying a star (*) in the dynamic status bar

D. by changing the hardware status icon to red in the dynamic status bar

E. by displaying a question mark (?) in the dynamic status bar

Answer: C

Question: 7

Which is the maximum tilt angle of the FS1-2 system when the components are on the uphill side of the track?

A. 12 degrees

B. 24 degrees

C. 36 degrees

D. 48 degrees

Answer: C

Question: 8

The storage administrator is looking for events with a specific severity. Which three event severities can be filtered

for easy searching?

A. Informational

B. Critical

C. Error

D. Warning

E. Normal

Answer: A,B,C

Question: 9

Which three report types are available when you are creating a new scheduled report?

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/1Z0-429/


1z0 429 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

A. Storage Performance

B. SAN Switch Performance

C. SAN Hosts

D. System Configuration

E. Storage Allocation

F. System Configuration Detail

Answer: A,C,E

Question: 10

The storage administrator would like to change the load-balancing settings for a volume assigned to a host. Identify

two options that explain how this is accomplished.

A. Navigate to the SAN/Hosts and double-click the host to modify.

B. Navigate to the SAN/LUNs and double-click the LUN to modify.

C. Navigate to the System/Storage Profiles and double-click the profile to modify.

D. Go to the Oracle FS Path Manager tab and change the Load Balancing option for the specific LUN.

E. Go to the Data Protection tab and change the Load Balancing option for the specific LUN.

Answer: B,D

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/1Z0-429/


1z0 429 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-429/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/1Z0-429/


  • Login