Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 4

1Z0-273 Study Guide PowerPoint PPT Presentation


CertsChief Best IT Certification practice test material provider with thousands of professional it certification Exams, like as CompTIA, Microsoft, Vmware, IBM and more. CertsChief Pass Your Exam with 100% Guarantee with CertsChief Preparation Mateiral. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

1Z0-273 Study Guide

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


1z0 273 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Oracle

1Z0-273

Hyperion Financial Management 4.1 Administrator I & II

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-273/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/1Z0-273/


1z0 273 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

Where would you navigate to create a workspace? (Choose three.)

A. File menu

B. Administration menu

C. Object View

D. Manage Documents

Answer: A, B, D

Question: 2

Load files are divided into sections. What character is used as a section delimiter?

A. !

B. #

C. &

D. *

Answer: A

Question: 3

Which member selection is more efficient for generating reports?

A. Aggregate data segment in a row

B. Single data segments in separate rows

C. (Both are the same)

Answer: A

Question: 4

To retrieve a data value from a grid and place it in a text box, use the c__________ text function.

A. CalcStatus

B. CellText

C. DataSource

D. GetCell

Answer: D

Question: 5

Which text function is not available for a Financial Management data source?

A. CellText

B. Date

C. POVAlias

D. POVDescription

Answer: C

Question: 6

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/1Z0-273/


1z0 273 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

What types of edits can a typical user perform with Data Forms? (Choose two.)

A. Input specified data elements

B. View specified data elements

C. Apply row and column formatting D. Add rows and columns

E. Edit the Scenario Point of View setting.

Answer: A, B

Question: 7

Reports are designed in:

A. Financial Reporting Designer

B. Financial Reporting Studio

C. Hyperion System 9 Workspace

Answer: B

Question: 8

What metadata load options are available to allow you to add metadata or delete metadata?

A. Merge and Delete

B. Merge and Replace

C. Merge and Cut

Answer: B

Question: 9

To automatically format cells based on specified attributes or values, use:

A. Conditional formatting

B. Format Painter

C. Format option

Answer: A

Question: 10

The consolidation setting OrgByPeriod is enabled for what purpose? (Choose two.)

A. Used for entity structures that vary from period to period.

B. Used to mark entities as active or inactive for each period.

C. Used to delete entity structures that are no longer used.

D. Used to organize entity structures by a value dimension.

Answer: A, B

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/1Z0-273/


1z0 273 study guide

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/1Z0-273/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/1Z0-273/


  • Login