Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 4

090-161 Exam Certification Questions PowerPoint PPT Presentation


CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

090-161 Exam Certification Questions

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


090 161 exam certification questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

SCO

090-161

SCO OPENSERVER(TM) RELS 5 ADMIN AE FR MASTER ACE

V30A1 TEST

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/090-161/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/090-161/


090 161 exam certification questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

In SCO OpenServer Release 5, which file specifies the system default login shell for new user accounts created with

scoadmin(ADM)?

A. /etc/default/accounts

B. /etc/default/authsh

C. /usr/lib/mkuser/accounts

D. /usr/lib/mkuser/authsh

Answer: A

Question: 2

If a user has a umask value of 027, what will be the permissions of any new regular file created by that user?

A. -rw-r-----

B. -rwxr-x---

C. -----w-rw-

D. -----w-rwx

Answer: A

Question: 3

Which term best describes a system process that runs in the background?

A. daemon

B. defunct

C. parent

D. zombie

Answer: A

Question: 4

How can you identify most daemon processes from the output of the following command: ps -ef

A. There is a UID of system.

B. There is a ? in the tty column.

C. There is a d in the status column.

D. There is a PID greater than 500.

Answer: B

Question: 5

In SCO OpenServer Release 5, which command shows filesystem usage by user?

A. df(C)

B. dtype(C)

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/090-161/


090 161 exam certification questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

C. quot(ADM)

D. fsstat(ADM)

Answer: C

Question: 6

Which command clears the contents of a system log file without deleting the file itself?

A. > /usr/adm/messages

B. < /usr/adm/messages

C. clear /usr/adm/messages

D. rm /usr/adm/messages

Answer: A

Question: 7

What does the following command line do: tar tv

A. It shows the type of archive device.

B. It shows the time when an archive was created.

C. It updates the time stamp on the default tar(C) device.

D. It displays the table of contents of the default tar(C) device.

Answer: D

Question: 8

Which command line shows the proper syntax for copying a file from a DOS floppy disk to a UNIX directory?

A. cp a:file.txt /tmp/file_text

B. copy a:file.txt /tmp/file_text

C. doscp a:file.txt /tmp/file_text

D. cp -dos a:file.txt /tmp/file_text

Answer: C

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/090-161/


090 161 exam certification questions

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/090-161/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/090-161/


  • Login