slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
090-078 Exam Certification Questions

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

090-078 Exam Certification Questions - PowerPoint PPT Presentation


  • 33 Views
  • Uploaded on

CertsChief products pass your IT Certification Exam with 100% money back guaranteed. Using Confirmed test practice questions and preparation material from CertsChief. Please visit at: http://www.certschief.com

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '090-078 Exam Certification Questions' - certschief


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

SCO

090-078

Sco Unixware 2.1 System Administration -V12b2

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/090-078/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/090-078/

slide2

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

What is the default filesystem type used to create a filesystem in UnixWare 7?

A. AFS (Acer Fast Filesystem)

B. vxfs (Veritas Filesystem)

C. S5 (System V Filesystem)

D. UFS (Extended S5 Filesystem)

Answer: B

Question: 2

Which command clears the contents of the /var/adm/syslog file without deleting the file itself?

A. > /var/adm/syslog

B. < /var/adm/syslog

C. rm /var/adm/syslog

D. clear /var/adm/syslog

Answer: A

Question: 3

Which system process is the ancestor of all user processes?

A. ifor_pmd(1M)

B. init(1M)

C. syslogd(1M)

D. sysproc(1M)

Answer: B

Question: 4

What is the maximum vxfs (VERITAS) filesystem size?

A. 2 terabytes

B. 1 terabyte

C. 2 gigabytes

D. 1 gigabyte

Answer: B

Question: 5

How many partitions can you define on the first hard disk during the installation of the UnixWare 7 operating

system?

A. One (1)

B. Two (2)

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/090-078/

slide3

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

C. Three (3)

D. Four (4)

Answer: D

Question: 6

Which command do you use to create a set of emergency floppy diskettes?

A. diskadd(1M)

B. disksetup(1M)

C. emergency_disk(1M)

D. emergency_rec(1M)

Answer: C

Question: 7

Which statement is false?

A. The vxfs filesystem supports the creation of 2 terabyte file sizes by default.

B. The vxfs filesytem supports the creation of up to 2 gigabyte file sizes by default.

C. The vxfs filesystem supports a 4 kilobyte logical block size.

D. The vxfs filesystem supports an 8 kilobyte logical block size.

Answer: A

Question: 8

Which answer describes the correct order in which diskadd(1M) invokes commands to configure additional disks?

A. fdisk(1M), mkfs(1M0, and disksetup(1M)

B. disksetup(1M), fdisk(1M), and mkfs(1M)

C. fdisk(1M), disksetup(1M), and mkfs(1M)

D. None of the above.

Answer: C

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/090-078/

slide4

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/090-078/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/090-078/

ad