Http://www.certschief.com
Download
1 / 5

050-733 Certified Professional Dumps - PowerPoint PPT Presentation


  • 38 Views
  • Uploaded on

CertsChief Best IT Certification practice test material provider with thousands of professional it certification Exams, like as CompTIA, Microsoft, Vmware, IBM and more. CertsChief Pass Your Exam with 100% Guarantee with CertsChief Preparation Material. Please visit at: http://www.certschief.com

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '050-733 Certified Professional Dumps' - certschief


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Novell

050-733

SUSE Certified Linux Administrator 12

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/050-733/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/050-733/


http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Version: 7.0

Question: 1

The useradd command is used to create new users.

Which file contains information on the primary group, shell, and other parameters to be used by useradd when not

specified on the command line?

A. /etc/profile

B. /etc/passwd

C. /etc/shadow

D. /etc/default/useradd

Answer: D

Question: 2

You want to redirect both output and error messages of the find command to the find-output file. Which command

accomplishes this task?

A. find /etc -name !'*conf" 2>&find-output

B. find /etc-name "*conf 2<&1 > find-output

C. find /etc -name "*conf > find-output 2>

D. find /etc -name "*conf" > find-output 2> find-output

Answer: D

Question: 3

In the bash shell, which command can be used to create a MY_NAME variable containing the value Joe?

A. MY_NAME=Joe

B. MY_NAME = Joe

C. echo Joe > MY_NAME

D. export MY_NAME = Joe

Answer: A

Question: 4

Next to SLES and SLED, which of the following products is also built on the SLE common code base?

A. SDK

B. YaST

C. SLEM

D. SLEC

Answer: A

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/050-733/


http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 5

What does the directory /srv contain?

A. The source code files of application installed.

B. The source code files of the kernel.

C. Data files for server applications, e.g. a web server or an ftp server.

D. Binary files for server applications, e.g. a web server or an ftp server.

Answer: C

Question: 6

In a terminal window, which command displays the name of the directory you are currently in?

A. dir

B. pwd

C. where

D. current-dir

Answer: B

Question: 7

What does the following command do? tar -czvf /tmp/backup.tgz /etc/HOSTNAME

A. it extracts the /etc/HOSTNAME file from the /tmp/backup.tgz archive.

B. ft includes the /etc/HOSTNAME file in the newly created /tmp/backup.tgz archive.

C. it produces an error message because the options are in the wrong sequence.

D. It displays a line similar to the following, but otherwise does nothing: -rw-r - -r- - root/root 23 2005-03-11 14:20

etc/HOSTNAME

Answer: B

Question: 8

In which file are global configurations for users who use bash as their login shell set?

A. /etc/bashrc

B. /etc/bash.cf

C. /etc/bash.conf

D. /etc/bash.bashrc

Answer: D

Question: 9

You want to create the new user account tux with the password penguin (password hash: TvqBFhQWgeSho) and a

default home directory. Which command can be used to create the account with the above parameters?

A. useradd -m -p "penguin" tux

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/050-733/


http://www.certschief.comCertification Preparation Material

B. echo penguin | useradd-m-p - tux

C. useradd -m -p "TvqBFhQWgeSho" tux

D. echo -e "penguin/penguin" | passwd tux; useradd -m tux

Answer: C

Question: 10

What are valid systemd unit types? (Choose three.)

A. Service

B. Targets

C. Device

D. Runlevel

E. Partition

F. Form

G. Pointer

H. Link

I. Share

Answer: ABC

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/050-733/


http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/050-733/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/050-733/


ad