Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 5

050-730 Certified Professional Dumps PowerPoint PPT Presentation


CertsChief Best IT Certification practice test material provider with thousands of professional it certification Exams, like as CompTIA, Microsoft, Vmware, IBM and more. CertsChief Pass Your Exam with 100% Guarantee with CertsChief Preparation Material. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

050-730 Certified Professional Dumps

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


050 730 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Novell

050-730

Certified NetIQ Identity M anager Administrator

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/050-730/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/050-730/


050 730 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

When data changes in the Identity Vault or a connected application, which processes the changes?

A. Drivers

B. Remote Loader

C. Identity Vault

D. Metadirectory Engine

E. Connected application

Answer: D

Question: 2

Which statement is true?

A. When an event occurs in the Identity Vault, Identity Manager creates an XML document that describes the

Identity Vault event and submits it through the Publisher channel to a driver shim.

B. When an event occurs in the Identity Vault, Identity Manager creates an XML document that describes the

Identity Vault event and submits it through the Subscriber channel to a driver shim.

C. When an event occurs in a connected system, Identity Manager creates an XML document that describes the

Identity Vault event and submits it through the Subscriber channel to a driver shim.

D. When an event occurs in the Identity Vault, a driver shim creates an XML document that describes the Identity

Vault event and submits it through the Subscriber channel to Identity Manager.

E. When an event occurs in a connected system, a Driver Shim creates an XML document that describes the Identity

Vault event and submits it through the Subscriber channel to Identity Manager.

Answer: B

Question: 3

Which statements are true? (Choose 2.)

A. When an event is being sent to a driver, it is a notification.

B. When an event is being sent to a driver, it is a command.

C. When an event is being sent to Identity Manager, it is a command.

D. When an event is being sent to Identity Manager, it is a notification.

E. Events and commands are handled the same way within an IDM 4 environment.

Answer: B, D

Question: 4

What does a Driver object contain? (Choose 2.)

A. Packages

B. Driver Set

C. Policy Objects

D. Application driver shim

E. Subscriber and Publisher objects

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/050-730/


050 730 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Answer: C, E

Question: 5

Identity Manager uses a MetaDirectory Engine to process Identity Vault data and events. What component assures

changes in the Identity Vault are not lost if a connected system goes offline?

A. Partition

B. Obit flag

C. Change Log

D. Event Cache

Answer: D

Question: 6

An Identity Manager Job can only interact with which driver channel?

A. Input

B. Sender

C. Output

D. Receiver

E. Publisher

F. Placement

G. Subscriber

Answer: G

Question: 7

Which installation mode is supported by the integrated installer?

A. Silent mode

B. Non-root mode

C. Console mode

D. AutoYaST mode

E. Standalone mode

Answer: A

Question: 8

Which statements about the Integrated Installer are true? (Choose 2.)

A. It automatically handles dependencies

B. It automatically installs all of the drivers

C. The iManager plug-in needs to be manually installed

D. It exists only for the Windows operating system family

Answer: A, B

Question: 9

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/050-730/


050 730 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Which task within Novell iManager allows administrators to view all objects that are associated with a particular

Novell IDM driver?

A. Object Inspector

B. Driver Inspector

C. DriverSet Inspector

D. Driver Cache Inspector

Answer: B

Question: 10

What is the minimum RAM system requirement for Designer?

A. 128 MB

B. 256 MB

C. 512 MB

D. 1024 MB

E. 2048 MB

Answer: D

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/050-730/


050 730 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/050-730/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/050-730/


  • Login