Http://www.certschief.com
This presentation is the property of its rightful owner.
Sponsored Links
1 / 8

050-720 Certified Professional Dumps PowerPoint PPT Presentation


CertsChief Best IT Certification practice test material provider with thousands of professional it certification Exams, like as CompTIA, Microsoft, Vmware, IBM and more. CertsChief Pass Your Exam with 100% Guarantee with CertsChief Preparation Material. Please visit at: http://www.certschief.com

Download Presentation

050-720 Certified Professional Dumps

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Novell

050-720

SUSE Certified Linux Administrator 11

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/050-720/

Edition = DEMO

ProductFull Version Features:

 90 Days Free Updates

 30 Days Money Back Guarantee

 Instant Download Once Purchased

 24/7 Online Chat Support

Page | 1

http://www.certschief.com/exam/050-720/


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 1

You work as a Project Engineer for Net Perfect Inc. The company has a Linux-based network. While working with the

vi editor, you want to delete a word from the cursor position. Which of the following commands will you use to

accomplish the task?

A. esc + i

B. esc + ?word

C. esc + dw

D. esc + /word

Answer: C

Question: 2

Which of the following files is used to control the behavior of the SSH server?

A. sshd_config

B. ssh_cont

C. sshd_cont

D. ssh_config

Answer: A

Question: 3

In Linux, which of the following directories contains all the system-wide configuration files?

A. /var

B. /etc

C. /sbin

D. /tmp

Answer: B

Question: 4

In Linux, which of the following commands is used to specify default permissions while creating files?

A. wc

B. tar

C. uniq

D. umask

Answer: D

Question: 5

You work as a Database Administrator for Net Perfect Inc. The company has a Linux-based network.

Page | 2

http://www.certschief.com/exam/050-720/


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

While working in the vi editor you want to move the window one page up. Which of the following key combinations

would you use to accomplish the task?

A. CTRL-E

B. CTRL-Y

C. CTRL-F

D. CTRL-B

Answer: D

Question: 6

You work as a Network Administrator for Tech Perfect Inc. The company has a Linux-based network. You want to kill

a process running on a Linux server. Which of the following commands will you use to know the process

identification number (PID) of the process?

A. killall

B. getpid

C. kill

D. ps

Answer: D

Question: 7

You have an online video library. You want to upload a directory of movies. Since this process will take several hours,

you want to ensure that the process continues even after the terminal is shut down or session is closed. What will

you do to accomplish the task?

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.

A. Use the bg command to run the process at the background.

B. Add the nohup command in front of the process.

C. Add the nohup command at the end of the process.

D. Run the process inside a GNU Screen-style screen multiplexer.

Answer: B,D

Question: 8

You work as a Database Administrator for Net Perfect Inc. The company has a Linux-based network. You want to see

the list of filenames that end with .txt extension. Which of the following commands can you use to accomplish the

task?

A. ?.txt

B. #.txt

C. &.txt

D. *.txt

Answer: D

Question: 9

Which of the following RPM commands is used to list all the installed packages?

Page | 3

http://www.certschief.com/exam/050-720/


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

A. bash$ rpm -qa | grep -i kde

B. bash$ rpm -qif /bin/ls

C. bash$ rpm -qa | less

D. bash$ rpm -qpl foobar-1.0-1.i386.rpm

Answer: C

Question: 10

In Linux, which of the following commands is used for specifying the number of bytes that are to be written to the

output file at a time during the dumping process?

A. dd -bs

B. dd -of

C. dd -obs

D. dd -ibs

Answer: C

Question: 11

In which of the following modes of YaST operations is a user interface provided in the ncurses environment that

gives windowing capabilities?

A. Output-split mode

B. Graphics mode

C. Input-split mode

D. Text mode

Answer: D

Question: 12

Fill in the blank with the appropriate term. The _________is a small disk area that contains information about the

RAID device. It is allocated at the end of each RAID device and helps the kernel to safely detect RAID devices even if

disks were moved between the SCSI controllers.

A. persistent superblock

Answer: A

Question: 13

A Linux file system is a collection of files and directories stored. Which of the following Linux file systems stores

application programs?

A. /tmp

B. /

C. /var

D. /usr

Answer: D

Page | 4

http://www.certschief.com/exam/050-720/


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Question: 14

Which of the following commands is used to switch from one user login to another in a Linux computer?

A. >>

B. SWUS

C. SU

D. APROPOS

Answer: C

Question: 15

Text editors are similar to word processors, which provide various features for writing documents.

Following is a list of three text editors that are available on Linux. Drag the names of the text editors in front of their

appropriate descriptions.

A.

Page | 5

http://www.certschief.com/exam/050-720/


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Answer: A

Question: 16

Which of the following are built-in commands of the shell that are used to change directories?

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.

A. echo

B. chdir

C. cd

D. dirs

Answer: B,C

Question: 17

Which of the following commands is used to archive several files into a single file?

A. MOUNT

B. TAR

C. ARP

D. PS

Answer: B

Question: 18

RPM is a package managing system. It is a collection of tools that are used to manage software packages. Which of

the following are the features of RPM?

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply.

A. It can be served as a powerful search engine to search for software.

Page | 6

http://www.certschief.com/exam/050-720/


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

B. During updates, RPM handles the configuration files carefully in order to save the customization.

C. It can be used to verify software packages.

D. Installing, reinstalling becomes complicated using RPM.

Answer: A,B,C

Question: 19

In Linux, which of the following commands is used to specify the number of bytes to be written to the output file at a

time during the dumping process?

A. dd -obs

B. dd -of

C. dd -ibs

D. dd -if

Answer: A

Question: 20

In Linux, which of the following commands is used for printing the file system type?

A. df -l

B. df -i

C. df -h

D. df -T

Answer: D

Page | 7

http://www.certschief.com/exam/050-720/


050 720 certified professional dumps

http://www.certschief.comCertification Preparation Material

Demo Product - For More Information - Visit:

http://www.certschief.com/exam/050-720/

20% Discount Coupon Code:

20off2016

Page | 8

http://www.certschief.com/exam/050-720/


  • Login