Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyi...
Download
1 / 14

Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod. - PowerPoint PPT Presentation


  • 56 Views
  • Uploaded on

Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk mennyire lesz könnyű!. Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.' - cameo


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk mennyire lesz könnyű!
A bar tszerz s legk nnyebb m dja hogy magad is bar t l gy
A barátszerzés legkönnyebb legfontosabb.módja, hogy magad is barát légy.  A legnehezebb elviselhető terhed a saját gondod-bajod.  Az egyetlen, amit adhatsz, de mégis megtartasz, az a szavad.


Akkor hazudsz a leginkább, amikor magadnak hazudsz.    Az egyetlen, amit adhatsz, de mégis megtartasz, az a szavad.Ha nincs bátorságod hozzáfogni, máris elálltál.  Az egyetlen, amit nem lehet újra felhasználni, az elvesztegetett idő.


Az ötletek mit sem érnek, ha nem dolgozol rajtuk.  Az egyetlen, amit adhatsz, de mégis megtartasz, az a szavad.

A lelkiismereted olyan, mint a plazma - csak akkor működik, ha kinyílik.


A boldogság-keresés életmód!    Az egyetlen, amit adhatsz, de mégis megtartasz, az a szavad.


Soha nem késő annak lenned, ami szerettél volna.  Az egyetlen, amit adhatsz, de mégis megtartasz, az a szavad.


Az élet túl rövid ahhoz, hogy egyszer csak felébredj, és megbánd. Szeresd azokat, akik jók hozzád. Felejtsd el azokat, akik nem. Hidd, hogy minden valamilyen okból történik. Amikor új esély adódik, két kézzel kapj érte. Ha ez gyökeresen megváltoztatja életedet, ne ellenkezz. Soha senki nem mondta, hogy könnyű az élet, csak azt, hogy érdemes élni.


A barátok olyanok, mint a léggömbök - ha elengeded, talán soha többé nem tudod megfogni őket.

Olykor annyira el vagyunk foglalva saját életünkkel és gondjainkkal, hogy észre sem vesszük, mikor hagytuk őket elrepülni. Néha annyira el vagyunk foglalva azzal, hogy kinek van igaza és kinek nincsen, hogy teljesen megfeledkezünk arról, mi a helyes és mi nem. Néha egyáltalán nem vagyunk tudatában az igaz barátságnak, mielőtt már késő. Én ezt nem engedem meg. Ezért a szívemhez kötlek, hogy soha ne veszítselek el.


Küldd el ezt barátaidnak, beleértve engem is, és meglátod, hányszor kapod vissza. Küldd el mindazoknak a léggömböknek is, amelyek elszálltak. Meg fogsz lepődni, ha némelyik visszajön.

Küldd el ezt a szívet azoknak, akiket szeretsz, és azoknak, akik szép emlékeket hagytak szívedben, életedben.  


Legyen sz p a napod heted h napod ved
Legyen szép a napod, heted, hónapod, éved! meglátod, hányszor kapod vissza. Küldd el mindazoknak a léggömböknek is, amelyek elszálltak. Meg fogsz lepődni, ha némelyik visszajön.


ad