kidung 32
Download
Skip this Video
Download Presentation
Kidung 32

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Kidung 32 - PowerPoint PPT Presentation


  • 153 Views
  • Uploaded on

Kidung 32. Masmur 112. Masmur 112. Rahayu wong wedi asih Mring Yehuwah Allahe Kasengsem mring pepakone Turune wong kang jujur Kanggep ana ing tanah Wis mesthi oleh berkah. 2. Omahe wong kang pracaya Kanggonan kaluberan Jujuring atine ulus Tumekeng kalanggengan Samangsa kepetengan

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Kidung 32' - braima


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
kidung 32
Kidung 32

Masmur 112

slide2

Masmur 112

Rahayu wong wedi asih

Mring Yehuwah Allahe

Kasengsem mring pepakone

Turune wong kang jujur

Kanggep ana ing tanah

Wis mesthi oleh berkah

slide3
2.

Omahe wong kang pracaya

Kanggonan kaluberan

Jujuring atine ulus

Tumekeng kalanggengan

Samangsa kepetengan

Mesthi oleh pepadhang

slide4
3.

Angger wong dhemen aweweh

Tan sepi ing ganjaran

Wong kang loma dhatan rubuh

Ngarsane pangadilan

Wong mursid lan welasan

Slamanya ingelingan

slide5
4.

Atine salir wong mursid

Tan kuwatir, tan keguh

Panglipur aneng Allah

Ngunggul sakehing mungsuh

Lan jujuring atine

Tulus ing salawase

slide6
5.

Wong wedi-asih mring Allah

Bakal kaluhurake

Nadyan nepsua wong ala

Katona kamerene

Karepe wong duraka

Denlebur dening Allah

ad